Vandrarhemmet

Om Vandrarhemmet

Vid platsen för det första spadtaget, med fantastisk utsikt över Bråviken, hittar du Vandrarhemmet. Här kan du bo om du t.ex.är här på klassresa.

Vandrarhemmet är beläget alldeles intill djurparken, fridfullt vid den vackra Kolmårdskyrkan och med fantastisk utsikt över Bråviken. Detta är också den plats där det första spadtaget togs för Kolmårdens djurpark. I huset Varglyan kan du bo prisvärt i samband med en tvådagarsvistelse på djurparken. Här bor du också under klassresan eller i samband med något annat av våra flerdagarsutbildningsprogram.

Varglyan

Varglyan innehåller tre sovrum med totalt 16 sovplatser, samt ett litet allrum, pentry och badrum. I sovrummen Laika och Pentti finns sex sängplatser och i sovrummet Ayla finns fyra sängplatser. Pentryt tillhandhåller spis, kyl, frys och grundläggande köksutrustning. I badrummet finns två handfat, tre toaletter och en dusch.

Tussebo

Tussebo är uppdelat på fyra rum med fyra sovplatser i varje, med egen utgång vid varje rum. Toalett, dusch och handfat finns vid Varglyans gavel.

Ulvagården

Ulvagården används primärt som boende för skolklasser. Huset har två plan med totalt 34 sängplatser, varav 22 av platserna finns på övervåningen. Bottenvåningen är uppdelad på två rum med egen utgång och sex sovplatser i varje. Här ligger också ett kök med bord och stolar, spis, kyl, frys och grundläggande köksutrustning. Toalett, dusch och handfat finns vid Varglyans gavel.

Vandrarhemmet är inte bokningsbart för privata gäster under 2017.

Vildare nyheter!

Vill du veta mer om våra djur och vår vardag, få vilda nyheter och spännande erbjudanden? Prenumerera på nyhetsbrev från Kolmården.

Namn

E-postadress

Priser

Vandrarhemmet är inte bokningsbart för privata gäster under 2017.

Med reservation för eventuella ändringar i utbud och priser.