Kolmårdenpaketet – med entré till djurparken

Vilda djur, spännande karuseller, häftiga shower och mysiga Bamsekramar. På Nordens största djurpark tar äventyren aldrig slut. Så vad kan vara bättre än en dag med familjen på Kolmården? Två dagar förstås!

Med Kolmårdenpaketet får ni uppleva Kolmården under två fullspäckade dagar och övernatta på Vildmarkshotellet som ligger ett stenkast från djurparken, med tillgång till African Spa och Relax. Vildmarkshotellet är ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, vackert beläget vid Bråvikens norra strand med bara hundra meter från entrén och äventyren i djurparken.

Från 3995 kr (gäller 2 vuxna och 2 barn), 2 dagars entré till parken ingår!
Mer om priser och bokningsbara datum hittar du på Onlinebokningen >>

Kolmårdenpaketet är vårt mest populära boendepaket. Det är bokningsbart alla djurparkens öppetdagar. Passa på att boka redan idag!

 

Ingår i Kolmårdenpaketet:

  • 2 dagars entré till Kolmården
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Alla attraktioner, Bamses Värld, Delfinshowen Life, Safari och Wildfire.
  • Entré till African Spa & Relax
  • Fri parkering
  • Hotellfrukost
  • Lekrum, barnbio och barndisco

Upplev Wildfire

På Kolmården finns världens bästa berg- och dalbana i trä! Med en topphastighet på 113 km/h, tre inversioner (dvs när du åker uppochner), en fallvinkel på 83 grader och höjdskillnad på 57 meter bjuder den två minuter långa åkturen på en hisnande adrenalinkick utmed Bråvikens bergssluttningar med hela 12 tillfällen av total tyngdlöshet. På toppen av Wildfire har du en magisk utsikt över Bråviken - om du vågar hålla ögonen öppna! 

Wildfire räknas som Europas bästa berg- och dalbana och världens tredje bästa. Wildfire ingår i entrén och du åker så mycket du vill, orkar och vågar! Mer om Wildfire hittar du här >>

Känsloladdade shower och lärorika visningar

Överallt i djurparken får du träffa djurvårdare på olika visningar när de matar, tränar eller miljöberikar för djuren. Här får du veta mer om våra charmiga djurindivider, om arten och hur vi arbetar. Alla shower och visningar ingår i entrén.

Delfinshowen Life
Delfinshowen Life är en världssuccé som redan idag har berört och engagerat tusentals personer världen över! Bered dig på en show i världsklass fylld av skratt, rysningar, känsloladdad stämning och fascinerande upplevelser.

Rovfågelshowen Wings
Rovfågelshowen Wings är en spännande och fascinerande show med friflygande fåglar! Här är det du som är gäst hos fåglarna, så håll armar och ben nere; snart susar en berguv förbi pirrigt nära ovanför dig.

Världsunika Safari

Safari är en unik attraktion som saknar motstycke bland världens alla djurparker. En fantastiskt nära upplevelse av vilda djur!

Du svävar nästan viktlöst ut över landskapet. Det enda som hörs är vinden i trädkronorna. Nedanför dig breder savannen ut sig i sina färger. Du glider långsamt ner mot marken och kan känna doften av solvarm jord. Någonting morrar inne bland skogsbrynets skuggor! Ett lejon? En björn? Du åker vidare med spetsade öron. Och plötsligt slår det dig! Här är det du som är gäst hos de vilda djuren - på deras villkor.

Utöka upplevelsen

Först på plats

Först på plats är en gemytlig och spännande morgonpromenad genom djurparken innan öppning! Tillsammans med en kunnig och engagerad guide får ni en exklusiv upplevelse som verkligen blir någonting att minnas. Upplevelsen är exklusiv för Vildmarkshotellets gäster. Läs mer >>
149 kr/vuxen, 99 kr/barn.

Havsutsikt

Passa på att njuta av den fantastiska utsikten över Bråviken! Med havsutsikt på rummet kan ni såväl sola, som ta en drink och bara njuta på balkongen, liksom vakna upp till soluppgången över vattnet.
400 kr/per rum

Spa-behandlingar >>

På African Spa & Relax finns ett stort utbud av behandlingar för såväl kropp och rygg som för ansikte, händer och fötter. Njut av spa-upplevelsen ensam eller tillsammans med någon du tycker om; partnern, familjen, bästa vännen, kompisgänget eller kollegorna. Läs mer >>

För bokning och mer information, kontakta oss på 010-708 70 00.

Med reservation för eventuella ändringar i utbud och priser.