Bo på vårt nyrenoverade Vildmarkshotell och få 2 dagar i parken!

Vilda djur, spännande karuseller, häftiga shower och mysiga Bamsekramar. På Nordens största djurpark tar äventyren aldrig slut. Så vad kan vara bättre än en dag med familjen på Kolmården? Två dagar förstås!

Med Kolmårdenpaketet får ni uppleva Kolmården under två fullspäckade dagar och övernatta på nyrenoverade Vildmarkshotellet som ligger precis intill djurparken. Vildmarkshotellet, med eget familjespa och flera pooler är ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, vackert beläget vid Bråvikens norra strand.  

Dundererbjudande: Just nu får du som bokar Kolmårdenpaketet en exklusiv timme i Bamses Värld innan öppning! Gäller under högsäsong 1/7 - 11/8. 

Prisexempel från 4410 kr (gäller 2 vuxna och 2 barn), 2 dagars entré till parken ingår!
Mer om priser och bokningsbara datum hittar du på Onlinebokningen >>

Kolmårdenpaketet är vårt mest populära boendepaket. Det är bokningsbart alla djurparkens öppetdagar. Passa på att boka redan idag!

 

Ingår i Kolmårdenpaketet:

  • 2 dagars entré till Kolmården
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Alla attraktioner, Bamses Värld, Delfinshowen Life, Safari och Wildfire.
  • Entré till familjespa
  • Fri parkering
  • Hotellfrukost
  • Lekrum, barnbio och barndisco
  • Under högsäsong (1/7 - 11/8) ingår Dundertimmen med exklusiv tillgång till Bamses Värld. 

Välkommen till nya Vildmarkshotellet!

Mitt i Kolmårdens vildmark, precis intill djurparken och med en makalös utsikt över Bråvikens vatten ligger Vildmarkshotellet. Till sommaren välkomnar vi med ett helt nyrenoverat hotell och med nya rum som harmoniserar med omgivande natur. Här har vi också byggt två nya restauranger och en stor terass med havsutsikt. Vildmarkshotellet är ett av Sveriges mest barnvänliga hotell med familjespa och pooler, flera barnaktiviteter, ett stort lekrum och en middagsmeny som passar alla åldrar! Spa, bad, gym, lekrum, parkering och frukost ingår alltid när du bokar Kolmårdenpaketet!

Vildmarkshotellet är Svanenmärkt och certifierat av Safehotels med omtanke om miljön och din säkerhet under vistelsen. Frukostbuffén är KRAV-märkt. 

 

Upplev djur från hela världen i Nordens största djurpark

På Kolmården finns hundratals djur från världens alla hörn. Många av djurarterna är utrotningshotade och ingår i bevarandeprojekt för att rädda dem från utrotning. I Tiger World står ni öga mot öga med världens största kattdjur - de starkt hotade amurtigrarna och från linbanan Safari blickarna ni ut över savannens alla djur - giraffer, lejon, antiloper och sebror. I djurparken stiftar ni närmare bekantskap med något så unikt som de akut hotade låglandsgorillorna och de asiatiska elefanterna. Genom att besöka Kolmården bidrar du till arbetet för att bevara utrotninghotade djur.

På Kolmården finns också världens bästa berg- och dalbana i trä - Wildfire! Med en topphastighet på 113 km/h, tre inversioner (dvs när du åker uppochner), en fallvinkel på 83 grader och höjdskillnad på 57 meter bjuder den två minuter långa åkturen på en hisnande adrenalinkick utmed Bråvikens bergssluttningar med hela 12 tillfällen av total tyngdlöshet. På toppen av Wildfire har du en magisk utsikt över Bråviken - om du vågar hålla ögonen öppna! Wildfire ingår i entrén och du åker så mycket du vill, orkar och vågar! Mer om Wildfire hittar du här >>

Hälsa på hos Bamse och hans vänner

Upplev magiska Bamses Värld och träffa Lille Skutt, Skalman, Bamse och de och de andra från berättelserna om världens starkaste björn. I Bamses Värld blir det åk efter åk i vännernas karuseller - berg- och dalbanan Godiståget, Bamses flygande matta, Skalmans luftballonger och Dunderhonungsburkarna. I sjön ligger Bamses båt Viktoria och väntar på att ge sig ut på spännande åkturer med alla barn och vid Skalmans hus finns några lustiga bilar att testa! Utanför Lille Skutts stubbe ligger årets nyhet - Mini-hopp. En riktig studsig upplevelse för de som vågar! 

Mitt i Bamses Värld ligger scenen där Bamse och hans vänner flera gånger varje dag uppträder med sin teaterföreställning "Bamse och den hemliga kistan". Efter föreställningen får alla barn som vill en riktig Bamsekram! Här finns också Småköping med ekologiska pannkakor och köttbullar i Farmors Kök och roliga leksaker i Brummelisas Leksaksaffär. 

Fascinerande shower och lärorika visningar

Överallt i djurparken får du träffa djurvårdare på olika visningar när de matar, tränar eller tar hand om djuren. Här får du veta mer om våra charmiga djurindivider, om arten och hur vi arbetar för att bevara djurarterna för framtiden. Alla shower och visningar ingår i entrén.

Delfinshowen Life
Delfinshowen Life är en världssuccé som redan idag har berört och engagerat tusentals personer världen över! Bered dig på en show i världsklass fylld av skratt, rysningar, känsloladdad stämning och fascinerande upplevelser.

Rovfågelshowen Wings
Rovfågelshowen Wings är en spännande och fascinerande show med friflygande fåglar! Här är det du som är gäst hos fåglarna, så håll armar och ben nere; snart susar en berguv förbi pirrigt nära ovanför dig.

Utöka upplevelsen

Spa-behandlingar >>

På Vildmarkshotellet finns ett stort utbud av behandlingar för såväl kropp och rygg som för ansikte, händer och fötter. Njut av spa-upplevelsen ensam eller tillsammans med någon du tycker om; partnern, familjen, bästa vännen, kompisgänget eller kollegorna. Läs mer >>

Tiger Tour

Det här är en av våra häftigaste djuraktiviteter där du får möjlighet att komma så nära en tiger, att du kan känna dess andedräkt. Med hjälp av en kunnig djurskötare får ni en exklusiv guidning om tigern och dess förundransvärda egenskaper, tillsammans med ett närgånget möte med det graciösa kattdjuret. En pirrigt spännande upplevelse, till ett mycket förmånligt pris för våra gäster på Vildmarkshotellet. 
350 kr/vuxen, 200 kr/barn (3-12 år)

Platsgaranti Delfinarium

Med platsgaranti slipper du stå i kö och är garanterad plats till den populära delfinshowen Life. Platsgaranti kan bokas till dagens alla föreställningar, tiderna för det aktuella datumet hittar du i kalendariet. Förbokas via 010-708 70 00. Antalet platser är begränsat. Barn under 3 år följer med utan kostnad. 

40 kr/plats, barn under 3 år gratis. 

Först på plats

Först på plats är en gemytlig och spännande morgonpromenad genom djurparken innan öppning! Tillsammans med en kunnig och engagerad guide får ni en exklusiv upplevelse som verkligen blir någonting att minnas. Upplevelsen är exklusiv för Vildmarkshotellets gäster. Läs mer >>

För vuxen finns två prisnivåer där du kan välja att hjälpa de hotade djuren. 
170 kr/vuxen. 20 kronor går oavkortat till Kolmårdens arbete att rädda utrotningshotade djur.  

200 kr/vuxen. 50 kronor går oavkortat till Kolmårdens arbete att rädda utrotningshotade djur. 

99 kr/barn 3-15 år, fritt för barn mellan 0-2 år.

För bokning och mer information, kontakta oss på 010-708 70 00.

Med reservation för eventuella ändringar i utbud och priser.