Fira påsk med Bamse och hans vänner!

Välkommen till ett mysigt och roligt påskfirande för hela familjen. Bamse och hans vänner bjuder in till påskfest på Kolmården för att fira årets mest äggstravaganta högtid! En helg fylld med ansiktsmålningar, bamsekramar och extra roliga aktiviteter! Entrébiljett eller årskortet Wild Card 2019 gäller som entré under påsken.

 

Roliga aktiviteter hela påskhelgen!

Här kan du delta i Den Stora Äggjakten där påskhäxorna bjuder in hela familjen till en rolig och spännande äggjakt med fina priser. Påskäventyret fortsätter med en aktivitet där alla barn får gå på jakt efter påskens alla ägg!

Självklart välkomnar också Bamse in till en härlig dag i sin magiska värld med roliga attraktioner, spännande teater och ritstuga för alla barn!

Djurparken är öppen precis som vanligt och du har möjlighet att titta på djuren, åka linbana, uppleva delfinshowen LIFE, se falkarna som övningsflyger i vårsolen och se de små lammen som skuttar runt i hagen på Barnens Lantgård. 

Vi har öppet klockan 10–18, hela påskhelgen, 19–22 april!

Årskort till 35% rabatt!

Just nu har du möjligheten att köpa vårt årskort Wild Card 2019 till 35% rabatt! Med årskortet besöker du Kolmården hur många gånger du vill under säsongen och åker fritt i alla våra attraktioner. Dessutom ingår entré till Påsk, Halloween och Sagojul samt fri parkering under hela året.

>> Köp Wild Card i vår webbshop <<

 

Ingår i ditt Wild Card 2019

  • Fri entré till Kolmården hela säsongen 2019
  • Fri entré under Halloween 
  • Fri entré under Sagojul 
  • Fria åk i attraktionerna 
  • Fri parkering 
  • Exklusivt erbjudande på Vildmarkshotellet 
  • 30% rabatt på entrén till Gröna Lund, Furuvik, Aquaria och Skara Sommarland under sommaren 2019

Välkommen till nya Vildmarkshotellet

Starta påskhelgen på bästa sätt - besök nya Vildmarkshotellet! Hotellet är ett av Sveriges mest barnvänliga och har ett fåtal lediga rum kvar under påsken för dig eller din familj. Här kan ni ta del av nyrenoverade rum, nya spännande restaurangkoncept, ett nytt lekrum och härliga gemenskapsytor. Dessutom har vårt bad naturligtvis öppet där hela familjen kan njuta av såväl avkoppling som lek! På nya Vildmarkshotellet kan ni påbörja er upplevelse redan på skärtorsdagen! Missa inte chansen att ta del av dagar utöver det vanliga. Aktiviteter för hela familjen, uppleva djur från hela världen och hälsa på i Bamses magiska värld!

Påskhelgen på Vildmarkshotellet är snart slutsåld - ett fåtal rum kvar

Passa på att boka ett rum den 18 april - besök i djurparken på långfredagen ingår! Boka rum den 18 april online >>

Hela säsongens bokningsbara datum hittar du här >>