Gruppresor

Gruppresenär

Ett besök på Kolmården passar alla grupper. Här finns ett utbud för såväl pensionärsgruppen som skolresan, föreningen och idrottsklubben. Eller varför inte för familjen/släkten som vill fira något extra?

Kolmården är en vildare värld, fylld av upplevelser för alla åldrar. Här kan du komma öga mot öga med en tiger i Tiger World, åka den världsunika linbanan Safari, låta en berguv flyga pirrigt nära i rovfågelshowen Wings och se delfinshowen Life som berör alla sinnen. Med över 700 000 besökare per år och en otrolig gästnöjdhet om hela 96 procent är Kolmården ett populärt resmål. Ung som gammal – här finns något för alla och ett besök på Kolmården är ett rent nöje.

För skolgrupper har vi ett brett utbud av program för allt ifrån från förskoleklass till vuxenstuderande. Här kan du läsa mer om våra skolprogram för ÅK F-9 samt för gymnasium/högre utbildning.

Grupprabatt

Grupper med minst 20 betalande får 5 % i rabatt på entrépriset.Vill du ha hjälp med att arrangera ett specialprogram, förbeställa mat eller boka till en extra aktivitet för din grupp är du välkommen att kontakta vår bokningsavdelning.

Ingår i entrén

  • Delfinshowen Life
  • Världsunika Safari
  • Sälshowen med Kapten Sjösjuk
  • Rovfågelshowen Wings
  • Fria åk i alla attraktioner
  • Alla djurvisningar
  • Bamses Värld

För bokning och mer information, kontakta oss på 010-708 70 00.

Bussresearrangör

Ta en tur till en vildare värld! Att komma med buss till Kolmården är enkelt och smidigt och passar för såväl pensionärs- som familje- och skolresor.

Det är klart att du ska planera in en resa till Kolmården! Med över 700 000 besökare per år och en otrolig gästnöjdhet om hela 96 procent är Kolmården ett populärt resmål. Ung som gammal – här finns något för alla och ett besök på Kolmården är alltid ett nöje. Under åren har vi arrangerat såväl pensionärs- som familje- och skolresor. Att ta sig till Kolmården med buss är både uppskattat och efterfrågat.

Grupprabatt

Grupper med minst 20 betalande får 5 procent i rabatt på entrépriset. Busschauffören får gratis entré. Vill du arrangera ett specialprogram, förbeställa mat eller boka till en extra aktivitet för din grupp? Kontakta oss via numret nedan så hjälper vi dig gärna! 

För bokning och mer information, kontakta oss på 010-708 70 00.