Öppettider & program

Kb button

Priser

18 april 2014

Öppet 10:00 - 17:00

Kolmården är inte en plats. Det är en vild idé.

Här strövar djur från jordens alla hörn bland björkar och maskrosor. Här gnager en giraff på en rönn och världens största tiger lapar svensk majsol. Här hoppar delfiner rakt in i hjärtat och familjer svävar ljudlöst fram över skog och savann – så nära att man kan känna lukten av björnar och lejon.

Här susar människor fram i nya, hisnande äventyr med magen fylld av skratt och pirr. Här vaknar rufsiga barn med hela kroppen full av förväntan.

Här är allting stort och vilt och vackert.

Så som världen är. Egentligen.

Dagsprogram

Vi reserverar oss för ändringar i dagsprogram gällande shower, visningar, attraktioner och upplevelser pga oförutsedda händelser.

Åkattraktioner

Safari hres 2 desktop

Safari

10:00 - 16:30

Upplev världsunika Safari, en unik attraktion som saknar motstycke bland världens alla djurparker.

Delfinexpressen desktop

Delfinexpressen

11:00 - 16:30

Åk varv efter varv i berg- och dalbanan Delfinexpressen – en åkattraktion som får det att kittlas från topp till tå! Längdgräns: 95 cm med vuxen, 120 cm utan vuxen.

Sj r varskeppet 034 desktop

Sjörövarskeppet

11:00 - 16:30

Prova på sjörövarlivet när det stormar som mest! En färd på det gungande Sjörövarskeppet får det att kittlas rejält i magen på de flesta. Längdgräns: 120 cm

Restauranger

Restaurang safari desktop

Restaurang Safari

11:00 - 15:00


Reef burgers desktop

Reef Burgers

11:00 - 16:00

Marine Worlds populäraste restaurang med saftiga hamburgare och krispiga pommes. Passa på att köpa din mat i medan Delfinshowen Life körs – då är köerna som kortast.