Bamsesfarmor top desktop

Bamseteater

Ing r i entren2 medium

I år har vi den stora äran att få presentera en helt ny Bamseteater: ”Bamse och den hemliga kistan”, där en av huvudrollsinnehavarna och en ny person på scenen är Bamses Farmor. Årets teater är interaktiv och spännande, och för fantasin tillbaka till de tidiga Bamsefilmerna.

Bamse, Skalman & Lille Skutt ser fram emot årets städardag, och i år har de goda vännerna lovat Farmor att hjälpa henne att städa på vinden. De tre vännerna vet, att när man städar hos farmor, hittar man alltid massor av spännande saker och man blir dessutom bjuden på Farmors goda köttbullar varje gång man hjälper till. Just den här gången händer det mer än vanligt, och varför dyker Reinard Räv upp och försöker lura Vargen? Och vad är det egentligen som ryker och låter på Farmors vind…?

Välkommen på en spännande och rolig teater som är interaktiv och engagerande. Här får barnen vara delaktiga i jakten på den hemliga kistan. Med den nya teatern hälsar vi också en nya karaktär välkommen upp på scen, nämligen Bamses Farmor, som är en av huvudrollsinnehavarna i ”Bamse och den hemliga kistan”.

Teatern spelas på amfiteatern mitt i Bamses Värld. Här finns 350 sittplatser samt gott om ståplatser runt om läktaren. Teaterpjäsen spelas en till fyra gånger per dag, ta gärna en titt i vårt digitala dagsprogram för att se vilka tider >>

Missa inte världspremiären av ”Bamse & den hemliga kistan” som spelas under hela säsongen 2018 på Kolmårdens Djurpark!