Pirater 013 top desktop

Kapten Sjösjuks sälshow

Ing r i entren2 medium

Följ med Kapten Sjösjuk på ett äventyr fyllt av sälar och sjöbjörnar! I Marine World hittar du Brådjupet där sälföreställningen visas - en förställning som är en av barnens favoriter.

I föreställning är det sälarna och sjöbjörnarna som står i fokus, men du får även lära känna den småtokige Kapten Sjösjuk och hans matroser som han med glimten i ögat kör rätt hårt med. Kapten Sjösjuk är en väldigt egocentrerad och excentrisk karaktär. Han har seglat på de sju haven och vill gärna berätta om det marina livet i både Brådjupet och Östersjön. Under förställningen visar han stolt upp sälarna och sjöbjörnarna som imponerarar med sin akrobatiska uppvisning.

Har du hört när gråsälarna sjunger sin sälsång? Det låter som en blandning av en ylande varg och en råmande ko!

Hur småtokig Kapten Sjösjuk än är, så har han ett viktigt budskap han vill förmedla. Han är nämligen väldigt orolig för hur miljöförstöringen påverkar Östersjön och sälarna. Något han är väldigt mån om att berätta under föreställningens gång.

Sälföreställningen i Brådjupet får dig att vrida dig av skratt, samtidigt som den har ett seriöst budskap om vikten av att ta hand om våra sjöar och hav. Missa inte den!