Nosh rning 2014 06 16 006 top desktop

Savann

Ing r i entren2 medium

Kanske den trevligaste av alla visningar! Sätt dig tillrätta med kaffe och fika i Savann-Loungen med utsikt över Savannen och dess majestätiska djur, för att i lugn och ro lyssna till våra djurvårdares lärorika berättelse om hur det är att vara djurvårdare här på Savannen. Ett spännande och viktigt arbete, minsann!

Som djurvårdare bär man ett stort ansvar i den dagliga skötseln av djuren. Här står varje individs hälsa och välmående i fokus. För att kunna hantera en så stor anläggning som Savannen där många olika arter lever sida vid sida, behöver djuren tas in i stallarna dagligen. På så sätt kan djurvårdaren kolla så att djuren är friska och välmående. Eftersom våra djurvårdare känner djuren mycket väl, så märker de direkt när det är t.ex. brunst eller födsel på väg, eller om något djur är sjukt eller mår dåligt.

Se fram emot en visning där du kommer in i djupet på djurvårdar-arbetet och får höra spännande berättelser om saker som våra djurvårdare har upplevt. Varmt välkommen till visningen Djurvårdare på Savannen!