Välkommen till Vildmarkshotellet

Att konferera här är speciellt. Här finns naturligtvis allt du kan förvänta dig, men här finns också så mycket mer. Bland annat ett fantastiskt spa med magisk utsikt över Bråviken, unika miljöer och service i världsklass. Och framför allt, här finns djuren på Kolmården och våra aktiviteter där du får möjlighet att komma både djur och kollegor nära.

Kontakta oss!

Kreativa mötesplatser

Traditionellt eller annorlunda? Här finns mängder av alternativ för såväl stora som små grupper. Varför inte uppleva konferensen med delfiner i bakgrunden?

Läs mer

Aktiviteter att minnas!

Upptäck Kolmårdens vilda värld tillsammans med kollegorna. Våra kunniga guider ger er en skräddarsydd, spännande och oförglömlig upplevelse!

Conference start person 1

Avkoppling hos delfinerna

En av våra många spännande djuraktiviteter är Bastu hos delfinerna. En annorlunda och lyxig spa-upplevelse som ni sent kommer att glömma.

Läs mer

Mat för alla smaker

Här är maten smakupplevelse, så väl till frukost, lunch, fika och middag. Maten som serveras här är i största möjliga mån miljövänlig, tillagad på råvaror valda med omsorg och omtanke om djur och natur.

Läs mer
Conference start person 2 2

Bo granne med savannen

Ta chansen att spendera en magisk stund vid Safari Camp. Ni får kvalitetstid tillsammans vid lägerelden alldeles intill savannen och ni väljer själva om ni vill stanna över natt eller enbart boka en kvällsaktivitet.

Läs mer

Hållbara upplevelser

Som modern djurpark står vi på tre ben: utbildning, forskning och bevarande, där vi varje dag, året om, arbetar för att inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur. I vårt hållbarhetsarbete synar vi varje vrå av företagets verksamhet och koncernen för att hela tiden ta nya steg mot en värld med lång hållbarhet.

Här finns flera olika paketlösningar för er, men allting skräddarsys såklart efter era unika önskemål.

Läs mer
Conference start person 3

Skräddarsydda konferenser

Cecilia Lind har bokat in över 4000 konferenser och har stenkoll på hur ni lägger grunden till en riktigt lyckad upplevelse. Hon är en av våra många, proffsiga företagssäljare som mer än gärna hjälper dig!

Kontakta oss