Lokaler

Vi har lång erfarenhet av att få alla slags konferenser att flyta smidigt. Våra konferenslokaler, liksom våra grupprum, är modernt och ändamålsenligt byggda och utrustade. De flesta har dessutom alldeles underbar utsikt över Bråviken. Sammanlagt finns här 20 konferenslokaler med kapacitet för 2 till 400 personer. Dessutom finns Delfinarium, med plats för 1800 personer.

Nedan följer ett litet urval av konferenslokaler här på Vildmarkshotellet och Kolmården.

Lejonet

Lejonet är den största traditionella konferenslokalen på Vildmarkshotellet, bara Delfinarium har kapacitet för fler personer. Den ligger på plan fyra med bedårande utsikt över Bråviken. När lokalen är som störst har den kapacitet för 400 personer i biosittning. I sin minsta storlek tar den 200 personer, då den delats upp med hjälp av flyttbara väggar. Längst fram i lokalen finns en stor scen med podium, soffgrupp och en stor projektorduk.

För stora konferensgrupper som vill äta middag avskilt kan Lejonet också nyttjas som festlokal, med kapacitet för 300 personer. Scenen utgör en perfekt plats för egen underhållning i samband med middagen. Lokalen har också egen lobby, som utgör en bra plats för såväl fika som fördrink.

Lokalen kan delas upp i tre olika lokaler. Om ni önskar ha den i sin största storlek, uppge då detta i samband med bokning. 

Delfinen

Delfinen är en av de lyxigaste av våra konferenslokaler med stora, fåtöljliknande stolar och sagolik utsikt över Bråviken. Lokalen ligger på plan tre och har plats för 14 personer i styrelsesittning. En till lokal av samma typ finns på plan fyra.

I lokalen finns TV med datoruppkoppling och ljuduppspelning samt en whiteboard, ett blädderblock och en magnetvägg. Delfinen har också egen balkong mot Bråviken.

Delfincenter

Delfincenter är en otroligt häftig konferenslokal med fönster mot delfinerna. Medan ni konfererar ser ni de lekfulla och vackra djuren simma omkring nyfiket, har du tur får du ett speciellt möte med dem vid glasrutan. Lokalen ligger upp i djurparken, men bara några minuter från Vildmarkshotellet. Här finns kylskåp och kök, vilket gör att fika kan serveras i lokalen. Lunchen avnjuter ni i restaurang Marrakech på hotellet.

Delfincenter har plats för 50 personer och här finns alla faciliteter som kan önskas. En konferens i Delfincenter blir en konferens ni sent kommer att glömma!

Sälen

På Vildmarkshotellet finns sex grupprum med plats för åtta personer i varje, de flesta med fantastisk utsikt över Bråviken. Grupprumen har TV med datoruppkoppling och ljuduppspelning och blädderblock.  De har också egen toalett och dörr mot altan eller entréplan. Sälen ligger på plan ett tillsammans med två ytterligare grupprum. De restarande tre ligger på plan tre.

Dessa rum passar utmärkt för det mindre konferenesgruppen, eller som komplement för större företag som exempelvis ska utföra gruppuppgifter.

Delfinarium

Med en 200 kvadratmeter stor bildskärm och plats för hela 1800 personer är vårt delfinarium möjligheternas konferensarena!

Fånga medarbetarnas uppmärksamhet - håll din presentation i en helt unik miljö. Varför inte kombinera dagen med delfinshow eller en spännande aktivitet?