Välkommen till en vildare värld!

Med helpension får ni allt ni behöver för en effektiv, kreativ och minnesvärd konferens.

Att konferera på Vildmarkshotellet är speciellt. Nu gör vi hotellet ännu mer unikt. Vi målar om, byter ut våra möbler, vi utökar platser och bygger om i vår restaurang och renoverar våra hotellrum, allt för att skapa nya kreativa mötesplatser och möta utökade förväntningar. Vi startar förvandlingen under hösten och i etapper tar vi oss framåt till finalen i maj 2019. Under tiden vill vi gärna att ni kommer och upplever oss i mindre skala och vi har glädjen att erbjuda helpension till ett mycket förmånligt pris under senhösten.

 

Erbjudande

Boka en konferens med helpension och minst 20 enkelrum med ankomst oktober-december 2018 så erbjuder vi     25 % rabatt på helpensionspriset. 

Ring oss på 010-708 70 81 och uppge bokningskod september 2018 för att genomföra din bokning. 

Erbjudandet gäller nya bokningar som bokas senast den 8 oktober 2018. Gäller utvalda datum och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden Vi reserverar oss för eventuell fullbokning. 

Möten att minnas!

Att arrangera ett möte ska vara enkelt vi hjälper dig hela vägen, från att hitta rätt upplägg till utförande på plats. Tillsammans med oss skapar du mötet med den optimala balansen mellan allvar och lek, nytta och nöje samt arbete och njutning. Oavsett om du planerar konferens, seminarium, workshop, team-buliding eller annat så ser vi till att helhetsupplevelsen blir den bästa.

På Vildmarkshotellet och inne i djurparken finns traditionella, kreativa och unika mötesplatser. Allt från små mötesrum för det mindre sällskapet, till Delfinarium med sittplatser för upp till 1 800 personer. Läs mer om konferenslokalerna här.

Helpension

I konferenspaketet helpension får ni det som behövs för en lyckad konferens. Logi, frukost, lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika, middag samt tillgång till vår spa- & relaxavdelning ingår i paketet. Vi skräddarsyr gärna konferensen efter era önskemål!

Kontakta oss gärna! Du når oss på 010-708 70 81 eller konferens@kolmarden.com.

Ingår i helpension

  • Logi och frukost på Vildmarkshotellet
  • Förmiddagskaffe
  • Lunch
  • Eftermiddagskaffe
  • Tvårättersmiddag
  • Tillgång till African Spa & Relax
  • Parkering
  • Wifi

Hur kan dagen se ut?

Exempel på dagschema och utbud under en helpensionskonferens. Schemat och utbudet skräddarsys efter era önskemål. Allting i schemat ingår inte i paketet, utan kan då köpas till.

Dag 1

Förslag på upplägg vid bokning av 200 rum. 

09:30 Anländer i samband med fika i Marrakech (entréplan)
10:00 Konferens i lokalen Lejonet på plan 4
12:00 Lunch i Restaurang Marrakech
13:00 Gästföreläsare: Pieter Giljam. Kolmårdens djurtränare föreläser i ämnet "Träna djur - leda människor".
13:30 Fortsatt konferens i lokalen Lejonet
15:00 Fika på plan 4, i lobbyn utanför lokalen eller på altanen med utsikt över Bråviken
15:30 Kolmårdens unika mötesplats Delfinarium för eget nyttjande och arrangemang
17:00 Delfinshow Life
18:00 Egen tid, kan spenderas i till exempel African Spa & Relax eller med en öl i Safaribaren.
20:00 Middag i Restaurang Marrakech
22:00 Drinkar och mingel i Safaribaren

Dag 2

08:00 Frukost i Restaurang Marrakech
09:00 Konferens i Lejonet
10:30 Fika på plan 4, i lobbyn utanför lokalen eller på altanen med utsikt över Bråviken
12:00 Lunch i Restaurang Marrakech i samband med avslut och hemfärd

Priser

Helpension

Pris per person och dygn
Del i dubbelrum 1 845 kr
Enkelrum 2 245 kr
Exkl. moms

Priset inkluderar logi och frukost på Vildmarkshotellet, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, tvårättersmiddag, tillgång till African Spa & Relax, parkering, och wifi. Konferenslokal och aktiviteter är inte inkluderade.

Close

Period 1

Kolmården har endast öppet för specialbesök.

1/1-28/4, 2-4/5, 9-12/5, 1-19/5, 23-26/5,
22-25/8, 29/8-1/9, 5-8/9, 12-15/9, 19-22/9, 26-29/9,
3/10-1/11, 7/11-31/12

Close

Period 2

Kolmården har öppet för ordinarie besök (attraktioner är öppna och shower och visningar körs enligt dagsprogram).

29/4-1/5, 5-8/5, 13-15/5, 20-22/5,
27/5-21/8, 26-28/8,
2-4/9, 9-11/9, 16-18/9, 23-25/9, 30/9-2/10,
2/11-6/11

The Kilimanjaro Suite

Vildmarkshotellets lyxiga svit är inredd i varmt afrikansk stil. Sviten består av ett sovrum, ett vardagsrum och badrum. Till sviten finns också en 30 kvm stor terrass med sagolik utsikt över Bråviken, där ni kan njuta av solnedgången över havet och förundras över den makalösa utsikten.

Här finns plats för upp till fyra personer. I sovrummet finns en kingsize dubbelsäng och i vardagsrummet en bäddbar soffa med plats för två personer. Badrummet består av ett rymligt träbadkar, duschrum, bastu och toalett. 

Visste du att naturupplevelser minskar stress och psykisk ohälsa? Kanske är det därför Vildmarkshotellet är en sagolik plats för avkoppling – omgivet av lövsus, fågelkvitter och fantastisk havsutsikt.

 

Juniorsviter

Vildmarkshotellets lyxiga Juniorsviter är omkring 40 kvm stora och består av sovrum, vardagsrum och badrum. Alla Juniorsviter har också en rymlig balkong om drygt åtta kvm.

Här finns plats för upp till sex personer. I sovrummet finns en dubbelsäng och i vardagsrummet finns två extrabäddar i sängskåp, samt en bäddsoffa med plats för två personer. Bäddarna i sängskåp fälls ut till en överbädd och en underbädd.

Samtliga Juniorsviter har också ett badrum med badkar, dusch och toalett. 

Dubbelrum

Dubbelrummen på Vildmarkshotellet är smakfullt inredda i en mjuk afrikansk anda. Nästan alla rum har balkong  – många med makalös utsikt över Bråviken. Andra rum har utsikt mot skogen, vilket också är väldigt mysigt.

I dessa rum finns två separata bäddar som går att dra ihop till en dubbelsäng. Det finns också plats för en extrabädd. Badrummen har toalett och dusch.

Sammanlagt finns plats för tre personer i dessa rum, men de kan också bokas som enkelrum.

Familjerum

Familjerummen på Vildmarkshotellet är större än våra dubbelrum, med plats för upp till fyra personer. Majoriteten av rummen har balkong – många med makalös utsikt över Bråviken. Andra rum har utsikt mot skogen och några ligger i suoterräng. 

Här finns två separata bäddar som går att dra ihop till en dubbelsäng. Dessutom finns det två extrabäddar i sängskåp. Bäddarna i sängskåp är juniorstorlek, alltså 65x175 cm. Detta gäller inte familjerummen i markplan, vars bäddar i sängskåp är vuxenstorlek (80x200 cm). I familjerummen som ligger i suterräng och även markplan, kan även en extrabädd ställas in, och därmed finns plats för upp till fem personer. Övriga familjerum har plats för upp till fyra personer.

Samtliga rum har också badrum med toalett och dusch.

Med reservation för eventuella ändringar i utbud och priser.