Om Safari Camp

Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma.

Safari Camp är en äkta afrikansk tältby som ligger i Safari, mitt bland savannens vilda antiloper, zebror och giraffer. Här spenderar ni en annorlunda och magisk kväll i afrikansk anda, med grillning vid lägerelden och bland annat ett närgånget möte med savannens konung: Lejonet.

4-stjärnig camp – Här grillar ni fläskfilé, lax och kyckling vid lägerelden. Till middagen serveras också tillbehör samt vin, öl och läsk. Middag samt två glas vin eller öl per person ingår i paketet, övrig dryck finns till försäljning i camp-baren. Sänglakan, täcke och kudde ingår.

5-stjärnig camp - Här dukas det upp med vita dukar och kandelabrar och en trerätters middag serveras med en kock och servitör på plats. Middag samt två glas vin eller öl per person ingår i paketet, övrig dryck finns till försäljning i camp-baren. Tälten är dessutom hotellrumsbäddade med vita lakan för en extra god natts sömn. 

Tältbyn består av 15 dubbelrumstält och totalt 30 sov- och matplatser. Varje tält består två sängar element, sängbord och sänglampa. Det enda du behöver ha med dig är bekväma kläder för utomhusbruk. Laktos- och glutenfria samt vegetariska alternativ erbjuds självklart, önskemål om detta uppges i samband med bokning. Campen har även alkoholtillstånd och tar kort.

Kontakta oss gärna! Du når oss på 010-708 70 00 eller konferens@kolmarden.com.

Ingår i paketet

  • Middag
  • Specialvisning i Delfinarium
  • Närkontakt lejon
  • Fika
  • Frukost
  • Campkläder
  • Logi i tält
  • Välkomstdrink

Innehåll & utbud

Program

17:00 Samling vid Vildmarkshotellet där en Campvärd möter upp er för gemensam promenad till Delfincenter.
17:30 I Delfincenter ges förfriskning i form av ett glas öl eller cider samt en baguette. Här får ni också en speciell visning av våra delfiner.
18:00 Gemensam promenad till Safari Camp där ni börjar med ett exklusivt och närgånget möte med lejonen. Ni får också träffa bland annat giraffer.
19:15 Framme vid Safari Camp serveras en välkomstdrink och möjlighet ges till att mingla och stationera sig i tälten.
20:00 En härlig BBQ avnjuts vid lägerelden med utsikt över savannen.
08:00 Frukost äts i Safari Camp med utsikt över savannens vilda djur.

Priser

Safari Camp företag

Pris per person
Kvällscamp 1 800 kr
4-stjärnigt 2 600 kr
5-stjärnigt 3 700 kr
Exkl. moms

(I samband med kvällscamp sker övernattning på hotellet. Övernattning på hotellet ingår ej i priset)

Close

Period 1

Kolmården har endast öppet för specialbesök.

1/1-28/4, 2-4/5, 9-12/5, 1-19/5, 23-26/5,
22-25/8, 29/8-1/9, 5-8/9, 12-15/9, 19-22/9, 26-29/9,
3/10-1/11, 7/11-31/12

Close

Period 2

Kolmården har öppet för ordinarie besök (attraktioner är öppna och shower och visningar körs enligt dagsprogram).

29/4-1/5, 5-8/5, 13-15/5, 20-22/5,
27/5-21/8, 26-28/8,
2-4/9, 9-11/9, 16-18/9, 23-25/9, 30/9-2/10,
2/11-6/11

The Kilimanjaro Suite

Vildmarkshotellets lyxiga svit är inredd i varmt afrikansk stil. Sviten består av ett sovrum, ett vardagsrum och badrum. Till sviten finns också en 30 kvm stor terrass med sagolik utsikt över Bråviken, där ni kan njuta av solnedgången över havet och förundras över den makalösa utsikten.

Här finns plats för upp till fyra personer. I sovrummet finns en kingsize dubbelsäng och i vrdagsrummet en bäddbar soffa med plats för två personer. Badrummet består av ett rymligt träbadkar, duschrum, bastu och toalett. 

Juniorsviter

Vildmarkshotellets lyxiga Juniorsviter är omkring 40 kvm stora och består av sovrum, vardagsrum och badrum. Alla Juniorsviter har också en rymlig balkong om drygt åtta kvm, vissa med sagolik utsikt mot Bråviken, andra balkonger ligger mysigt mot skogen.

Här finns plats för upp till sex personer. I sovrummet finns en dubbelsäng och i vardagsrummet finns två extrabäddar i sängskåp, samt en bäddsoffa med plats för två personer. Bäddarna i sängskåp fälls ut till en överbädd och en underbädd.

Samtliga Juniorsviter har också ett badrum med badkar, dusch och toalett. 

Dubbelrum

Dubbelrummen på Vildmarkshotellet är smakfullt inreda i en mjuk afrikansk anda. Nästan alla rum har balkong eller altan – många med makalös utsikt över Bråviken. Andra rum har utsikt mot skogen, vilket också är väldigt mysigt.

I dessa rum finns två separata bäddar som går att dra ihop till en dubbelsäng. Det finns också plats för en extrabädd. Badrummen har toalett och dusch.

Sammanlagt finns plats för tre personer i dessa rum, men de kan också bokas som enkelrum.

Familjerum

Familjenrummen på Vildmarkshotellet är större än våra dubbelrum, med plats för upp till fyra personer. Majoriteten av rummen har balkong eller altan – många med makalös utsikt över Bråviken. Andra rum har utsikt mot skogen och några ligger i suterräng. 

Här finns två separata bäddar som går att dra ihop till en dubbelsäng. Dessutom finns det två extrabäddar i sängskåp. Bäddarna i sängskåp är juniorstorlek, alltså 65x175 cm. Detta gäller inte familjerummen i markplan, vars bäddar i sängskåp är vuxenstorlek (80x200 cm). I familjerummen som ligger i suterräng kan även en extrabädd ställas in, och därmed finns plats för upp till fem personer. Övriga familjerum har plats för upp till fyra personer.

Samtliga rum har också badrum med toalett och dusch.

Med reservation för eventuella ändringar i utbud och priser.