Om Företagsdag

Att ge upplevelser utöver det vanliga är det bästa vi vet.

Att ha Kolmården som arena för en företagsdag är en given succé för alla åldrar. Med en hel hop förtrollande miljöer som gör er förväntansfulla, pirriga och upprymda, framkallar ni laganda och glada medarbetare. Vi kan ta hand om upp till 12 000 personer! Här kan ni uppleva vilda Kolmården med delfinföreställning, världsunika Safari och karuseller – eller hälsa dina gäster välkomna i VIP-entrén under ordinarie öppettid.

Under hela våren och hösten har du möjlighet att bjuda alla dina kunder eller medarbetare med familj på en upplevelserik dag där ditt företag står som värd och avsändare. Vi berättar gärna vad vi gjort tidigare för bland annat TV4 och Norrköpings tidningar.

Hyr hela Kolmården

Helgen före och efter Kolmårdens Djurpark öppnar/stänger för säsongen erbjuds ditt företag att hyra hela Kolmården för en dag. Vi ställer hela Kolmården till förfogande endast för era gäster.

Mat och dryck

Om ni vill bjuda kunderna eller medarbetarna på något ätbart under dagen finns flera olika alternativ att välja bland. Det kan vara allt från korv med bröd eller kaffe och muffins, till buffé på Restaurang Safari.

Kontakta oss gärna! Du når oss på 010-708 70 81 eller konferens@kolmarden.com.

Vildare nyheter!

Vill du veta mer om våra evenemang, vilda aktiviteter  och få spännande erbjudanden? Prenumerera på nyhetsbrev från Parks and Resorts

Namn

Företag

E-postadress

Innehåll & utbud

Exempel på egna aktiviteter och företagsexponering:

 • Visa en film eller företagets logo på en av Sveriges coolaste filmdukar (6x33 meter) innan delfinshow
 • Välkomna era gäster i entrén
 • Ansiktsmålning i Tiger World, tipspromenad
 • Nyttja Kolmårdens scen vid Marine World
 • Nyttja dagen till att bjuda in press och få fin PR
 • Bjuda era gäster på fika eller lunch
 • Bjuda in aktörer och arrangera aktiviteter i djurparken
 • Egen företagsexponering

Priser

Pris vid offert.
 

The Kilimanjaro Suite

Vildmarkshotellets lyxiga svit är inredd i varmt afrikansk stil. Sviten består av ett sovrum, ett vardagsrum och badrum. Till sviten finns också en 30 kvm stor terrass med sagolik utsikt över Bråviken, där ni kan njuta av solnedgången över havet och förundras över den makalösa utsikten.

Här finns plats för upp till fyra personer. I sovrummet finns en kingsize dubbelsäng och i vardagsrummet en bäddbar soffa med plats för två personer. Badrummet består av ett rymligt träbadkar, duschrum, bastu och toalett. 

Visste du att naturupplevelser minskar stress och psykisk ohälsa? Kanske är det därför Vildmarkshotellet är en sagolik plats för avkoppling – omgivet av lövsus, fågelkvitter och fantastisk havsutsikt.

 

Juniorsviter

Vildmarkshotellets lyxiga Juniorsviter är omkring 40 kvm stora och består av sovrum, vardagsrum och badrum. Alla Juniorsviter har också en rymlig balkong om drygt åtta kvm.

Här finns plats för upp till sex personer. I sovrummet finns en dubbelsäng och i vardagsrummet finns två extrabäddar i sängskåp, samt en bäddsoffa med plats för två personer. Bäddarna i sängskåp fälls ut till en överbädd och en underbädd.

Samtliga Juniorsviter har också ett badrum med badkar, dusch och toalett. 

Dubbelrum

Dubbelrummen på Vildmarkshotellet är smakfullt inredda i en mjuk afrikansk anda. Nästan alla rum har balkong  – många med makalös utsikt över Bråviken. Andra rum har utsikt mot skogen, vilket också är väldigt mysigt.

I dessa rum finns två separata bäddar som går att dra ihop till en dubbelsäng. Det finns också plats för en extrabädd. Badrummen har toalett och dusch.

Sammanlagt finns plats för tre personer i dessa rum, men de kan också bokas som enkelrum.

Dubbelrum med havsutsikt

Våra Dubbelrum med havsutsikt har balkong med milsvid vy över vackra Bråviken. Rummen är inredda i härlig vildmarksanda med en dubbelsäng i queensize-storlek eller två bekväma sängar som går att göra till en dubbelsäng. Här finns även våra nya sängskåp för två extra personer och i några av rummen istället en bekväm extrasäng i fullstorlek. Rummen är utrustade med allt ni behöver för en härlig vistelse med Wifi, TV och uttag för teknikprylar.

Vid bokning av hotellrum ingår alltid:

 • En generös frukostbuffé
 • Fri tillgång till spa med bastu och bad
 • Fri tillgång till gym
 • Duschprodukter och hårtork i badrummen
 • Fri parkering
 • Dygnet-runt-öppen reception

Familjerum

Familjerummen på Vildmarkshotellet är större än våra dubbelrum, med plats för upp till fyra personer. Majoriteten av rummen har balkong – många med makalös utsikt över Bråviken. Andra rum har utsikt mot skogen och några ligger i suoterräng. 

Här finns två separata bäddar som går att dra ihop till en dubbelsäng. Dessutom finns det två extrabäddar i sängskåp. Bäddarna i sängskåp är juniorstorlek, alltså 65x175 cm. Detta gäller inte familjerummen i markplan, vars bäddar i sängskåp är vuxenstorlek (80x200 cm). I familjerummen som ligger i suterräng och även markplan, kan även en extrabädd ställas in, och därmed finns plats för upp till fem personer. Övriga familjerum har plats för upp till fyra personer.

Samtliga rum har också badrum med toalett och dusch.

Med reservation för eventuella ändringar i utbud och priser.