Välkommen till en vildare värld!

Med Helpension får ni allt ni behöver för en effektiv, kreativ och minnesvärd konferens.

Att ha konferens på Vildmarkshotellet är speciellt. Här finns naturligtvis allt du kan förvänta dig, som rymliga konferenslokaler, god mat och dryck, bekväma sängar och modern utrustning. Men här finns också så mycket mer. Däribland ett fantastiskt spa, unika miljöer och service i världsklass. Varje helpensionspaket skräddarsys efter era önskemål. 

Erbjudande

Bokar du en konferens med minst 80 rum med ankomstdatum före den 1 oktober får du 15% rabatt på helpensionspriset. 

Bokar du mellan 100-199 rum ingår vår populära aktivitet Teamkampen och en föreläsning med vår djurtränare Pieter Giljam om likheterna mellan att träna djur och att leda människor. 

Bokar du minst 200 rum ingår Delfinshowen Life, 1.5 timme i vår mest unika konferenslokal, Delfinarium och en föreläsning med vår djurtränare Pieter Giljam om likheterna mellan att träna djur och att leda människor. 

Samtliga erbjudanden gäller fram till den 13 april 2018. Ankomst utvalda datum fram till den 1 oktober 2018. Vi reserverar oss för eventuell fullbokning. 

 

Möten att minnas!

Att arrangera ett möte ska vara enkelt vi hjälper dig hela vägen, från att hitta rätt upplägg till utförande på plats. Tillsammans med oss skapar du mötet med den optimala balansen mellan allvar och lek, nytta och nöje samt arbete och njutning. Oavsett om du planerar konferens, seminarium, workshop, team-buliding eller annat så ser vi till att helhetsupplevelsen blir den bästa.

På Vildmarkshotellet och inne i djurparken finns traditionella, kreativa och unika mötesplatser. Allt från små mötesrum för det mindre sällskapet, till Delfinarium med sittplatser för upp till 1 800 personer. Läs mer om konferenslokalerna här.

Helpension

I konferenspaketet helpension får ni det som behövs för en lyckad konferens. Logi, frukost, lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika, middag samt tillgång till vår spa- & relaxavdelning ingår i paketet. Vi skräddarsyr gärna konferensen efter era önskemål!

Kontakta oss gärna! Du når oss på 010-708 70 00 eller konferens@kolmarden.com.

Ingår i helpension

  • Logi och frukost på Vildmarkshotellet
  • Förmiddagskaffe
  • Lunch
  • Eftermiddagskaffe
  • Tvårättersmiddag
  • Tillgång till African Spa & Relax
  • Parkering
  • Wifi

Hur kan dagen se ut?

Exempel på dagschema och utbud under en helpensionskonferens. Schemat och utbudet skräddarsys efter era önskemål. Allting i schemat ingår inte i paketet, utan kan då köpas till.

Dag 1

Förslag på upplägg vid bokning av 200 rum. 

09:30 Anländer i samband med fika i Marrakech (entréplan)
10:00 Konferens i lokalen Lejonet på plan 4
12:00 Lunch i Restaurang Marrakech
13:00 Gästföreläsare: Pieter Giljam. Kolmårdens djurtränare föreläser i ämnet "Träna djur - leda människor".
13:30 Fortsatt konferens i lokalen Lejonet
15:00 Fika på plan 4, i lobbyn utanför lokalen eller på altanen med utsikt över Bråviken
15:30 Kolmårdens unika mötesplats Delfinarium för eget nyttjande och arrangemang
17:00 Delfinshow Life
18:00 Egen tid, kan spenderas i till exempel African Spa & Relax eller med en öl i Safaribaren.
20:00 Middag i Restaurang Marrakech
22:00 Dans, drinkar och mingel i Zanzibar och Safaribaren

Dag 2

08:00 Frukost i Restaurang Marrakech
09:00 Konferens i Lejonet
10:30 Fika på plan 4, i lobbyn utanför lokalen eller på altanen med utsikt över Bråviken
12:00 Lunch i Restaurang Marrakech i samband med avslut och hemfärd

Priser

Helpension

Pris per person och dygn
Del i dubbelrum 1 845 kr
Enkelrum 2 245 kr
Exkl. moms

Priset inkluderar logi och frukost på Vildmarkshotellet, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, tvårättersmiddag, tillgång till African Spa & Relax, parkering, och wifi. Konferenslokal och aktiviteter är inte inkluderade.

Close

Period 1

Kolmården har endast öppet för specialbesök.

1/1-28/4, 2-4/5, 9-12/5, 1-19/5, 23-26/5,
22-25/8, 29/8-1/9, 5-8/9, 12-15/9, 19-22/9, 26-29/9,
3/10-1/11, 7/11-31/12

Close

Period 2

Kolmården har öppet för ordinarie besök (attraktioner är öppna och shower och visningar körs enligt dagsprogram).

29/4-1/5, 5-8/5, 13-15/5, 20-22/5,
27/5-21/8, 26-28/8,
2-4/9, 9-11/9, 16-18/9, 23-25/9, 30/9-2/10,
2/11-6/11

The Kilimanjaro Suite

Vildmarkshotellets lyxiga svit är inredd i varmt afrikansk stil. Sviten består av ett sovrum, ett vardagsrum och badrum. Till sviten finns också en 30 kvm stor terrass med sagolik utsikt över Bråviken, där ni kan njuta av solnedgången över havet och förundras över den makalösa utsikten.

Här finns plats för upp till fyra personer. I sovrummet finns en kingsize dubbelsäng och i vardagsrummet en bäddbar soffa med plats för två personer. Badrummet består av ett rymligt träbadkar, duschrum, bastu och toalett. 

Visste du att naturupplevelser minskar stress och psykisk ohälsa? Kanske är det därför Vildmarkshotellet är en sagolik plats för avkoppling – omgivet av lövsus, fågelkvitter och fantastisk havsutsikt.

 

Juniorsviter

Vildmarkshotellets lyxiga Juniorsviter är omkring 40 kvm stora och består av sovrum, vardagsrum och badrum. Alla Juniorsviter har också en rymlig balkong om drygt åtta kvm.

Här finns plats för upp till sex personer. I sovrummet finns en dubbelsäng och i vardagsrummet finns två extrabäddar i sängskåp, samt en bäddsoffa med plats för två personer. Bäddarna i sängskåp fälls ut till en överbädd och en underbädd.

Samtliga Juniorsviter har också ett badrum med badkar, dusch och toalett. 

Dubbelrum

Dubbelrummen på Vildmarkshotellet är smakfullt inredda i en mjuk afrikansk anda. Nästan alla rum har balkong  – många med makalös utsikt över Bråviken. Andra rum har utsikt mot skogen, vilket också är väldigt mysigt.

I dessa rum finns två separata bäddar som går att dra ihop till en dubbelsäng. Det finns också plats för en extrabädd. Badrummen har toalett och dusch.

Sammanlagt finns plats för tre personer i dessa rum, men de kan också bokas som enkelrum.

Familjerum

Familjerummen på Vildmarkshotellet är större än våra dubbelrum, med plats för upp till fyra personer. Majoriteten av rummen har balkong – många med makalös utsikt över Bråviken. Andra rum har utsikt mot skogen och några ligger i suoterräng. 

Här finns två separata bäddar som går att dra ihop till en dubbelsäng. Dessutom finns det två extrabäddar i sängskåp. Bäddarna i sängskåp är juniorstorlek, alltså 65x175 cm. Detta gäller inte familjerummen i markplan, vars bäddar i sängskåp är vuxenstorlek (80x200 cm). I familjerummen som ligger i suterräng och även markplan, kan även en extrabädd ställas in, och därmed finns plats för upp till fem personer. Övriga familjerum har plats för upp till fyra personer.

Samtliga rum har också badrum med toalett och dusch.

Med reservation för eventuella ändringar i utbud och priser.