Årskort

  Just nu: 30% på Wild Card 2023!

  Köp nu

  Erbjudande - 30% på Wild Card! 🦁

  Med årskortet Wild Card besöker du Kolmården hur många gånger du vill under sommarsäsongen 2023 och åker fritt i alla våra attraktioner. Dessutom ingår entré till både Halloween och Sagojul 2023. Just nu har du chansen att få ett helt år av upplevelser till ett rabatterat pris!

  Med Årskortet Wild Card 2023 får du:

  • Entré till Kolmårdens Djurpark under säsongen 2023 ☀️
  • Entré till dundersuccén Bamses Värld 🍯
  • Entré till Påsk med Bamse 2023, Halloween 2023 och Sagojul 2023 🐣👻🎅
  • Obegränsat antal åk i alla attraktioner 🎢
  • Delfinföreställningen HOPE 🐬
  • Alla våra spännande djurvisningar och föreställningar 🦏
  • Fri parkering för ett fordon under hela 2023 (vid köp av årskort från 13 år) 🚗
  • Exklusiva erbjudanden i djurparken på utvalda datum 🏷️

  Obs! Det finns ett begränsat antal årskort.

  Häftiga djurmöten, hisnande åkturer och tematiserade världar för hela familjen

  Välkommen till en värld fylld av upplevelser för alla åldrar. På Kolmården kan du stå öga mot öga med en tiger, skvättas ner av en delfin eller sväva ljudlöst över lejonen i savannen. Missa inte att höja adrenalinnivån i Sveriges mäktigaste berg- och dalbana Wildfire och att hälsa på världens starkaste björn, Bamse och hans vänner. Under Halloween förvandlas parken till en rysligt mysigt upplevelse för hela familjen. På vintern väntar Sagojul - en magisk och glittrande snötäckt värld med tomtar, nissar, troll och isprinsessor.

  Vill du återaktivera ditt tidigare årskort?

  Om du redan har ett årskort kan du återaktivera det snabbt och enkelt så att det kan användas hela 2023! För att du skall kunna återaktivera ditt kort behöver det vara registrerat.

  Du registrerar ditt årskort enkelt här

  Du kan dessutom omvandla det fysiska årskortet till ett digitalt - så att du alltid har det tillgängligt i din telefon. Du sparar också på miljön och slipper fraktavgiften.

  Digitalt parkeringstillstånd ingår

  Med Wild Card 2023 (från 13 år) ingår ett digitalt parkeringstillstånd till din bil. Du registrerar enkelt ditt registreringsnummer via Mina sidor och slipper papperstillståndet i bilen - enkelt och smidigt.

  Registrera ditt Årskort!

  Du har väl inte missat att du som köpt årskort behöver registrera dig inför ditt första besök? Personuppgifter och foto laddar du enkelt upp via Mina sidor i samband med ditt köp. Logga in på Mina sidor och tryck på "Hantera" på ditt årskort för att registrera det.

  Registrering av fysiska årskort kan även göras här. När du gjort din registrering är kortet redo att användas för nya äventyr på Kolmården säsongen 2023.

  Logga in på Mina sidor