Årskort 2021 halva priset!

Delar av djurparken är omsorgsfullt öppet för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Årskortsdagarna är snart här!

Nu är det dags att ladda upp inför en ny härlig säsong på Kolmården! Under Årskortsdagarna 25 september till 4 oktober köper du ditt Wild Card 2021 med hela 50% rabatt.

Vi ser fram emot en spännande säsong fullspäckad av minnesrika upplevelser, härliga djurmöten, skojiga åk och förhoppningsvis - de efterlängtade premiärerna av nya delfinföreställningen Hope och den nyskrivna Bamseteatern Bamse och båtsemestern.

Med Årskortet får du

 • Entré till Kolmårdens Djurpark alla öppetdagar 2021
 • Entré till dundersuccén Bamses Värld
 • Entré till Halloween 2021 och Sagojul 2021
 • Obegränsat antal åk i Kolmårdens alla öppna åkattraktioner
 • Spännande nyheter som delfinföreställningen HOPE och ny Bamseshow
 • Alla våra spännande djurvisningar och föreställningar
 • Fri parkering för ett fordon hela 2021 (vid köp av årskort från 13 år)
 • Fri entré till Gröna Lund under sommarsäsongen 2021
 • 30% rabatt på entrén till Furuvik och Skara Sommarland under sommarsäsongen 2021
 • Erbjudanden i djurparken under delar av året
 • Erbjudanden på Vildmarkshotellet utvalda datum under året

Ladda på ditt befintliga årskort

I år är det smidigare än någonsin att återaktivera ditt befintliga årskort. Du gör det snabbt och enkelt online. Nu kan du dessutom omvandla det fysiska årskortet till ett digitalt - så att du alltid har det tillgängligt i din telefon. Du sparar också på miljön och slipper fraktavgiften.

Pris

 • Wild Card vuxen: 749 SEK (ordinarie pris 1499 SEK)
 • Wild Card 3-12 år: 549 SEK (ordinarie pris 1099 SEK)

Köp online eller i våra butiker

Wild Card säljs här på hemsidan 25 september till 4 oktober samt i Entrébutiken, Brummelisas Leksaker eller butiken vid Apans entré 26-27 september och 3-4 oktober. Du betalar enkelt med bankkort eller presentkort. Köper du online kan du också betala via Klarna.

Registrera ditt Årskort!

Du har väl inte missat att du som köpt årskort behöver registrera dig inför ditt första besök? När du gjort din registrering väntar förmånliga erbjudanden och spännande äventyr.

Klicka här för att registrera ditt Årskort

Halloween och Sagojul 2021 ingår!

Med årskortet Wild Card 2021 har du fri entré till nästa års häftigaste upplevelser - Halloween och Sagojul på Kolmården. Under Halloween förvandlas hela Kolmården till en rysmysig plats för hela familjen, fylld med spännande världar, lagom läskiga karaktärer, massor av skojiga åk och för den modiga - flera skräckupplevelser som får blodet att frysa till is.

När julen närmar sig flyttar självaste Jultomten in på Kolmården och hela parken blir som en enda stor julsaga med tusentals gnistrande ljus. Här kan du bland annat träffa tomtenissarna, lämna din önskelista till Tomten och självklart besöka mysiga Bamses Värld där det spelas Bamseteater.

Ny delfinföreställning väcker hopp om framtiden

Vi längtar efter att få visa er vår nya delfinföreställning Hope! Följ med på en resa över jorden, från haven och de vidsträckta glaciärerna till savannerna och de allra högsta bergstopparna. Hope är en unik föreställning med starkt budskap som väcker glädje, hopp och engagemang för vår planets vilda djur. Planerad premiär: våren 2021

Klicka här för se trailern.

Premiär för en helt ny Bamseteater

Under våren 2021 planerar vi för premiären av den helt nyskrivna Bamseteatern Bamse och Båtsemestern. Det är sommar i Småköping och Bamse och hans vänner ser fram emot en härlig båtsemester ombord på Viktoria. Glada och förväntansfulla packar de in sig i båten, men just som de ska åka iväg upptäcker de något tråkigt - motorn startar inte. Vad ska Bamse och hans vänner göra? Kommer det att bli någon båtsemester?

Bamse och Båtsemestern är en fartfylld och skojig föreställning för hela familjen!

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.