Årskort 2022

  Parken har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Årskort 2022

  Nu är det dags att ladda upp inför en ny härlig säsong på Kolmården! Köp ditt Wild Card 2022 nu! Kortförsäljning startar den 24 september!

  Med Årskortet får du

  • Entré till Kolmårdens djurpark under alla öppetdagar 2022
  • Entré till dundersuccén Bamses Värld
  • Entré till Halloween 2022 och Sagojul 2022
  • Obegränsat antal åk i alla attraktioner
  • Delfinföreställningen HOPE
  • Alla våra spännande djurvisningar och föreställningar
  • Fri parkering för ett fordon under hela 2022 (vid köp av årskort från 13 år)
  • Exklusiva erbjudanden i djurparken och på Vildmarkshotellet utvalda datum

  Utbud och aktiviteter kan komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge.

  Ladda på ditt befintliga årskort

  I år är det smidigare än någonsin att återaktivera ditt befintliga årskort. Du gör det snabbt och enkelt online. Nu kan du dessutom omvandla det fysiska årskortet till ett digitalt - så att du alltid har det tillgängligt i din telefon. Du sparar också på miljön och slipper fraktavgiften.

  Digitalt parkeringstillstånd ingår

  Med Wild Card 2022 (från 13 år) ingår ett digitalt parkeringstillstånd till din bil. Du registrerar enkelt ditt registreringsnummer via Mina sidor och har inget papperstillstånd i bilen - enkelt och smidigt.

  Pris Wild Card 2022

  • Wild Card från 13 år: 1 650 kr --> 825 kr
  • Wild Card 3-12 år: 1 150 kr --> 575 kr
   (50% rabatt mellan 23 september till 3 oktober)

  Årets stora nyhet! 🐢

  En STOR Bamse-nyhet för de allra minsta! Hoppas ni är redo!

  Halloween och Sagojul 2022 ingår

  Med årskortet Wild Card 2022 har du fri entré till nästa års häftigaste upplevelser - Halloween och Sagojul på Kolmården. Under Halloween fylls hela parken med rysmysiga upplevelser för hela familjen, och här kan du både möta häxor och vampyrer och åka våra roliga attraktioner.

  När julen närmar sig flyttar självaste Jultomten in på Kolmården och hela parken blir som en enda stor julsaga med tusentals gnistrande ljus. Här kan du bland annat träffa tomtenissarna, lämna din önskelista till Tomten och självklart besöka mysiga Bamses Värld där det spelas Bamseteater.

  Registrera ditt Årskort!

  Du har väl inte missat att du som köpt årskort behöver registrera dig inför ditt första besök? I år sker registrering i första hand på Mina sidor på kolmarden.com. Logga in på Mina sidor och tryck på "Hantera" på ditt årskort för att registrera det. Registrering av fysiska årskort kan även göras på https://kolmarden.com/registrera. När du gjort din registrering väntar förmånliga erbjudanden och spännande äventyr.

  Läs mer om hur du loggar in på Mina sidor

  Vanliga frågor om Årskortsdagarna

  Vilket årskort ska jag köpa om mitt barn fyller år under 2022?
  Från och med dagen barnet fyller 3 år krävs ett årskort för barn 3-12 år. Från och med dagen barnet fyller 13 år krävs ett årskort för vuxen.

  2-åringar som blir 3 år under säsongen kan använda ett barnkort hela säsongen och 12-åringar som blir 13 år under säsongen kan använda ett vuxenkort hela säsongen.

  Gäller Wild Card 2022 för entré under Halloween och Sagojul 2021?
  Wild Card 2022 gäller för inpassering 2022.

  Kan jag köpa Wild Card 2022 i parken?
  Javisst! Under parkens öppetdagar 25-26 september och 2-3 oktober kan du köpa kort i djurparkens Gästservice. Onlineförsäljningen pågår under perioden 24 september till och med 3 oktober. Kom ihåg att du kan ladda på ditt befintliga årskort.

  Är årskorten personliga?
  Korten är personliga och registreras med personuppgifter och foto. Eventuellt missbruk beivras.

  Ingår Horror Nights 2022 i Wild Card 2022?
  Horror Nights ingår ej, men entré till vårt ordinarie Halloweenfirande ingår såklart!

  Vilka köpvillkor gäller vid köp av Wild Card?
  Läs gärna mer om våra köpvillkor på https://kolmarden.com/kopvillkor

  Kolmården följer regler, riktlinjer och rekommendationer från myndigheter och regering när det kommer till att minimera smittspridning av Covid-19. Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläget. Ingen ersättning utgår till årskortsinnehavare vid ev. uteblivna aktiviteter, så länge Kolmården har möjlighet att hålla delar av verksamheten öppen.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.