Black Friday

  Med Årskortet Wild Card 2022 får du:

  ✅ Entré till Kolmårdens Djurpark under alla ordinarie öppetdagar 2022 (särskilda event ingår ej)
  ✅ Entré till dundersuccén Bamses Värld som får en ny attraktion 2022 – Skalmans Flygskola
  ✅ Entré till Halloween 2022 och Sagojul 2022
  ✅ Obegränsat antal åk i alla attraktioner
  ✅ Delfinföreställningen HOPE
  ✅ Alla våra spännande djurvisningar och föreställningar
  ✅ Fri parkering för ett fordon under hela 2022 (vid köp av årskort från 13 år)
  ✅ Exklusiva erbjudanden i djurparken och på Vildmarkshotellet utvalda datum

  OBS! BEGRÄNSAT ANTAL KORT

  Ladda på ditt befintliga årskort

  Det är smidigt att återaktivera ditt befintliga årskort. Du gör det snabbt och enkelt online. Nu kan du dessutom omvandla det fysiska årskortet till ett digitalt - så att du alltid har det tillgängligt i din telefon. Du sparar på miljön och slipper fraktavgiften.

  Köp Årskort 2022 här

  Halloween och Sagojul 2022 ingår! 🎃🎄

  Med årskortet Wild Card 2022 har du fri entré till nästa års häftigaste upplevelser - Halloween och Sagojul på Kolmården.

  Halloween! 🎃

  Under Halloween fylls hela parken med rysmysiga upplevelser för hela familjen, och här kan du både möta häxor och vampyrer och åka våra roliga attraktioner.

  Sagojul! 🎄

  När julen närmar sig flyttar självaste Jultomten in på Kolmården och hela parken blir som en enda stor julsaga med tusentals gnistrande ljus.

  Läs mer

  Digitalt parkeringstillstånd ingår

  Med Wild Card 2021 (från 13 år) ingår ett digitalt parkeringstillstånd till din bil. Du registrerar enkelt ditt registreringsnummer via Mina sidor och slipper papperstillståndet i bilen - enkelt och smidigt.

  Registrera ditt Årskort!

  Du har väl inte missat att du som köpt årskort behöver registrera dig inför ditt första besök? I år sker registrering i första hand på Mina sidor på kolmarden.com. Logga in på Mina sidor och tryck på "Hantera" på ditt årskort för att registrera det. Registrering av fysiska årskort kan även göras på https://kolmarden.com/registrera. När du gjort din registrering väntar förmånliga erbjudanden och spännande äventyr.

  Läs mer om hur du loggar in på Mina sidor

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.