Basic-paketet

Nu öppnar vi omsorgsfullt upp delar av djurparken för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Basic-paketet med exklusiv djurguidning

Basic-paketet är perfekt för dig som vill övernatta på mysiga Vildmarkshotellet och besöka Nordens största djurpark på ett unikt sätt. Här väntar en härlig och exklusiv upplevelse i parken.

Du ankommer till hotellet lite senare på kvällen och checkar in från kl 18:30. Efter incheckning får du tillgång till ett rum inrett med inspiration av den skandinaviska vildmarken, med havet som granne. Från 20.30 kan du boka bord i vår restaurang med magisk utsikt över Bråviken.

Efter en god natts sömn i bekväma sängar är du redo för en heldag i parken som börjar redan kl 08:30. Du fyller på energin med färdigpackad frukost som hämtas i receptionen och är sedan redo för en heldag i parken. Morgonen börjar med en spännande promenad i parken innan den öppnat för allmänheten. Under promenaden får du se hur förberedelserna för en dag i djurparken ser ut, och du får dessutom en exklusiv guidning hos en mängd olika djur.

Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Incheckning från 18.30
  • Möjlighet att boka middag från 20.30
  • Färdigpackat frukostpaket som hämtas i receptionen
  • Exklusiv tillgång till djurparken innan den öppnat för allmänheten
  • Världsunika Safaribanan
  • Fria åk i Europas häftigaste berg- och dalbana Wildfire

*Observera att du som bokar detta boendepaket inte har tillgång till bad, spa, gym och biorum.

Priser för Basic-paketet

  • Dubbelrum med skogsutsikt: från 2465 kronor*
  • Dubbelrum med havsutsikt: från 2765 kronor*

*Prisexempel för 2 vuxna och 2 barn

Bra att veta

Nya avbokningsregler

På grund av rådande situation med Coronaviruset förstår vi att det känns tryggt för dig att ha en flexibilitet i din bokning. För bokningar där boende sker under april till juni 2020 tillämpar vi fri av- och ombokning. Det innebär att du fram till ankomst kan av- eller omboka din vistelse hos oss. För bokningar där boende sker från 1 juli 2020 och framåt gäller ordinarie om- och avbokningsregler.

  • Om du har ytterligare funderingar kring din vistelse på Vildmarkshotellet och Kolmården så är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 010-708 7000 eller info@kolmarden.com.

Gör din bokning

För att boka det här paketet väljer du datum i kalendern nedan och anger bokningskoden "BASIC". För detta erbjudande finns ett begränsat antal rum, så passa på och boka din upplevelse redan idag!

Viktig information gällande Coronaviruset.

Att du som gäst känner dig trygg och säker hos oss är vårt viktigaste uppdrag, därför har vi vidtagit rekommenderade åtgärder från myndigheter och regering. De boendepaket som vi just nu erbjuder följer de restriktioner som angetts och är en del av vår omsorgsfulla öppning av parken. Läs mer om vad omsorgsfull öppning innebär här.