Höstens boendepaket

Äventyret fortsätter hela året!

Höstens och vinterns boendepaket erbjuder något för alla. Vad sägs om massor av Bamse, spännande äventyr eller avkopplande dagar i vår härliga avdelning med bad, spa och gym? När du bokar något av våra boendepaket bor du på nyrenoverade Vildmarkshotellet med underbar utsikt över hav och urskog.

Familjepaketet (oktober-november)

En helt ny Bamseshow, roliga lekar och svängigt disco på Sveriges barnvänligaste hotell! Med Familjepaketet får ni två fartfyllda dagar med massor av aktiviteter för barnen och övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet med tillgång till bad, spa, gym, lekrum, barnbio och mycket mer.

Läs mer och boka Familjepaketet

Äventyrspaketet (oktober-november)

Häftiga djurmöten, grymma spelupplevelser och mat i världsklass. På Nordens största djurpark tar äventyren aldrig slut. Med Äventyrspaketet får ni uppleva Kolmården bakom kulisserna, komma riktiga nära djuren och övernatta på nyrenoverade Vildmarkshotellet.

Läs mer och boka Äventyrspaketet

Relaxpaketet (oktober-november)

Härliga spaupplevelser, mat i världsklass och fantastisk utsikt i rogivande atmosfär. Med Relaxpaketet får ni två sköna och avkopplande dagar på nyrenoverade Vildmarkshotellet med underbar utsikt över hav och urskog.

Läs mer och boka Relaxpaketet

Halloweenpaketet (oktober-november)

Läskiga spöken, häftiga shower, massor av pumpor och en helt ny Bamseteater! Med Halloweenpaketet får ni två rysmysiga dagar på Kolmården med övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet. Plocka fram din rysligaste halloweenkostym och vara med på årets häftigaste firande!

Läs mer och boka Halloweenpaketet

Sagojul (november-december)

Kliv in i en värld där julsagan får liv och vinterskogen glittrar i tusentals ljus. Med Sagojulspaketet får ni två härliga dagar i parken och övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet. Kom och mys i Bamses Värld där det bjuds på spännande julteater och skojiga åk, hälsa på hos nissarna som förbereder årets klappar i Tomteverkstan och överlämna barnens önskelistor till självaste Jultomten.

Läs mer och boka Sagojul

Nya Vildmarkshotellet!

När ni bokar våra boendepaket bor ni på nyrenoverade Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en bad-, spa och relaxavdelning, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

Läs mer om Vildmarkshotellet