Kolmårdenpaketet

Med anledning av den rådande situationen med coronaviruset har vi skjutit upp vårt premiärdatum. Läs mer här.

Kolmårdenpaketet

Med vårt mest populära boendepaket Kolmårdenpaketet får ni fullmatade dagar av djur från världens alla hörn, spännande karuseller, mysiga Bamsekramar och övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet med tillgång till bad, spa, gym, lekrum, barnbio och mycket mer.

Erbjudande: Nytt och exklusivt Kolmårdenpaket

På grund av den rådande situationen med coronaviruset är Kolmårdens premiärdatum framskjutet. Vi ställer oss givetvis bakom regeringens beslut att begränsa folksamlingar i syfte att minska smittspridning och vi kommer därför inte att öppna parken vid tänkt premiärdatum (10 april), men vi kommer ändå att kunna erbjuda er en fantastisk vistelse. Nu har du möjlighet att boka Kolmårdenpaketet som en helt ny och exklusiv upplevelse (ankomst 9 april - 9 maj)!

Ny och exklusiv upplevelse för hotellgäster

Medan vi har stängt för allmänheten öppnar vi upp parken enbart för hotellgäster! Upptäck mysiga Bamses Värld, testa Europas häftigaste berg- och dalbana Wildfire, åk världsunika Safaribanan, och träffa våra djur som är ute precis som vanligt.

Detta ingår i erbjudandet:

 • 1 natt på Vildmarkshotellet
 • Bad, spa, gym och möjlighet att boka behandlingar
 • Guidad visning hos delfiner och sälar på ankomstdagen
 • Pyssel och familjequiz på hotellet på ankomstdagen
 • Djurparken är öppen exklusivt för hotellgäster på avresedagen
 • Årskort 2020 ingår så att ni kan komma tillbaka och njuta av parken när den är öppen som vanligt!

wild-cards 1600x900px

Årskort på köpet

Till alla som som har bokat Kolmårdenpaketet under den här perioden bjuder vi på årskort för 2020 så ni kan komma tillbaka och njuta av hela vår fina park senare i år!

Priser för de nya boendepaketen:

 • Dubbelrum med skogsutsikt: 2995 kronor
 • Dubbelrum med havsutsikt: 3295 kronor

Bra att veta

Nya avbokningsregler

På grund av situationen med coronaviruset har vi ändrat våra avbokningsregler och tillämpar fri avbokning på alla boendebokningar.

 • Regeringen har infört restriktioner på allmänna tillställningar på över 500 personer, vilket även innefattar Kolmården som djurpark. Vi har självklart koll på antal bokningar och kommer inte överskrida det antalet gäster i parken samtidigt så länge förbudet gäller.
 • Har du bokat Kolmårdenpaketet med ankomst före 15 maj kan du boka om till detta erbjudande. Ring 010-708 7000 så hjälper vi dig med din bokning.
 • Om du har ytterligare funderingar kring din vistelse på Vildmarkshotellet och Kolmården så är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 010-708 7000 eller info@kolmarden.com.

Njut på Vildmarkshotellet

När ni bokar våra boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en bad-, spa och relaxavdelning, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

Läs mer om Vildmarkshotellet

Boendepaket

Äventyret väntar! Vi har boendepaket för såväl familjesemestern som parhelgen, och allt ett stenkast från vildmarken och djurparken.

Läs mer