Lilla Kolmårdenpaketet

Delar av djurparken är omsorgsfullt öppet för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Lilla Kolmårdenpaketet

Med Lilla Kolmårdenpaketet får ni fullmatade dagar på Vildmarkshotellet och i vår fina park. Upplev härliga djur från alla världens hörn, åk världsunika Safaribanan och kasta dig ut i Europas häftigaste berg- och dalbana Wildfire! Åkattraktionerna i Bamses Värld kan vi tyvärr inte hålla öppna, men ni är varmt välkomma att vandra omkring i mysiga Småköping, äta Farmors goda köttbullar och handla leksaker hos Brummelisa.

När du anländer till hotellet checkar du in i nyrenoverade rum och kan sedan spendera eftermiddagen och kvällen åt att leka i våra pooler, slappna av i spa:et och äta en riktigt god middag i vår restaurang med fantastisk utsikt över Bråviken. Dagen därpå fyller du på energin med en god frukost och är sedan redo för en heldag i parken.

Lilla Kolmårdenpaketet är en del av vår omsorgsfulla öppning av parken. Läs mer om vad omsorgsfull öppning innebär här.

Det här ingår:

 • 1 natt på Vildmarkshotellet
 • 1 dag på Kolmårdens djurpark (avresedagen)
 • Frukostbuffé
 • Bad, spa, gym
 • Pyssel och familjequiz på hotellet på ankomstdagen
 • Världsunika Safaribanan
 • Fria åk i Europas häftigaste berg- och dalbana Wildfire

Priser för Lilla Kolmårdenpaketet:

 • Dubbelrum med skogsutsikt: från 3295 kronor*
 • Dubbelrum med havsutsikt: från 3595 kronor*

*Prisexempel för 2 vuxna och 2 barn

Bra att veta

Nya avbokningsregler

På grund av rådande situation med Coronaviruset förstår vi att det känns tryggt för dig att ha en flexibilitet i din bokning. För bokningar där boende sker under april till juni 2020 tillämpar vi fri av- och ombokning. Det innebär att du fram till ankomst kan av- eller omboka din vistelse hos oss.

För bokningar där boende sker från 1 juli 2020 och framåt gäller ordinarie om- och avbokningsregler.

 • Har du bokat Kolmårdenpaketet med ankomst före 15 maj kan du boka om till detta erbjudande. Ring 010-708 7000 så hjälper vi dig med din bokning.
 • Om du har ytterligare funderingar kring din vistelse på Vildmarkshotellet och Kolmården så är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 010-708 7000 eller info@kolmarden.com.
Begränsat antal rum

Erbjudandet gäller med reservation för slutförsäljning, passa på att boka redan idag.

Om Vildmarkshotellet

När ni bokar våra boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en bad-, spa och relaxavdelning, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

Läs mer om Vildmarkshotellet

Viktig information gällande Coronaviruset.

Att du som gäst känner dig trygg och säker hos oss är vårt viktigaste uppdrag, därför har vi vidtagit rekommenderade åtgärder från myndigheter och regering. De boendepaket som vi just nu erbjuder följer de restriktioner som angetts och är en del av vår omsorgsfulla öppning av parken. Läs mer om vad omsorgsfull öppning innebär här.

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.