Lyxpaketet

  Lyxpaketet

  Lyxpaketet

  Unna dig guldkant på vardagen med Lyxpaketet. . Vid ankomst välkomnas du med afternoon tea och sedan slappnar du med fördel av i vår fina avdelning för spa, bad och gym. Kvällens inleds med en fördrink i baren följt av en gastronomisk upplevelse på vår restaurang Terrassen där kockarna serverar en femrättersmeny med spännande smaker med utsikt över Bråvikens vackra vatten.

  Det här ingår:

  • 1 natt i Deluxerum med havsutsikt på Vildmarkshotellet
  • Badrock och tofflor under vistelsen
  • Afternoon tea
  • Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym*
  • Fördrink i baren
  • Femrättersmiddag på restaurang Terrassen**
  • Frukostbuffé (frukost kan även beställas till rummet)
  • Sen utcheckning (kl. 12.00)
  • Fri parkering

  *Med Lyxpaketet har ni tillgång till spa, bad och gym mellan kl 17-22 dag 1 och kl 07-12 dag 2. Mellan kl 17-20 dag 1 är det garanterat barnfritt.

  **Notera att restaurangen stänger klockan 20 på grund av rådande restriktioner men att du har möjlighet att beställa både mat och dryck via roomservice efter det.

  Viktig information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Välj till unika och roliga aktiviteter

  Gör din weekend till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka in en exklusiv djurupplevelse eller ett inspirerande träningspass?

  Observera att du måste ha bokat Lyxpaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

  Boka aktiviteter här

  Om Vildmarkshotellet

  När ni bokar ett boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en nyrenoverad avdelning med bad, spa och gym, restauranger och barer, och gott om utrymme för avkoppling.

  Läs mer om Vildmarkshotellet

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.