Relaxpaketet

  Relaxpaketet

  Relaxpaketet

  Ta chansen att koppla bort allt vad tid och vardag heter! Med Relaxpaketet får du och ditt sällskap både matupplevelser och avkoppling i världsklass – allt med enastående utsikt över både hav och urskog. Innan middagen bjuds det på välkomstdrink i vår spaanläggning där du kan passa på att tillbringa några avslappnande timmar innan kvällen avslutas på restaurang Terrassen med en trerättersmiddag ni sent kommer glömma. Allt detta, och lite till, ger er en helg som är svår att finna någon annanstans.

  Det här ingår:

  • 1 natt i Deluxerum med havsutsikt på Vildmarkshotellet
  • Badrock och tofflor under vistelsen
  • Afternoon tea
  • Fördrink i spa-baren
  • Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym*
  • Trerättersmiddag på restaurang Terrassen**
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

  *När ni som bokat Relaxpaketet befinner er i spa, bad och gym (mellan 17–20 på ankomstdagen) är det självklart barnfritt för att garantera optimal avkoppling.

  **Notera att restaurangen just nu stänger klockan 20 på grund av rådande restriktioner men att du har möjlighet att beställa både mat och dryck via roomservice efter det.

  Viktig information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Välj till unika och roliga aktiviteter

  När du bokat Relaxpaketet går det givetvis bra att lägga till aktiviteter som ytterligare kryddar er vistelse hos oss! Varför inte gå hälsa på hos lejonen eller komma riktigt nära världens största kattdjur; tigern? Gör ert besök på Vildmarkshotellet till någonting ni kommer prata om långt efter att ni åkt härifrån! Det går också bra att boka din upplevelse senare, via länken i din orderbekräftelse.

  Boka aktiviteter här

  Om Vildmarkshotellet

  När ni bokar ett boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en nyrenoverad avdelning med bad, spa och gym, restauranger och barer, och gott om utrymme för avkoppling.

  Läs mer om Vildmarkshotellet

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.