Relaxpaketet

  Delar av djurparken är omsorgsfullt öppet för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Relaxpaketet

  Relaxpaketet

  Härliga spaupplevelser, mat i världsklass och fantastisk utsikt i rogivande atmosfär för dig och din partner. Med Relaxpaketet får ni sköna och avkopplande dagar på nyrenoverade Vildmarkshotellet. Varva ner i vår fina avdelning för spa, bad och gym och njut av fantastisk mat tillagad på säsongens råvaror – allt med underbar utsikt över hav och urskog.

  Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Badrock och tofflor under vistelsen
  • Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym*
  • Välkomstdrink i spa-baren
  • Trerättersmiddag på restaurang Terrassen
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

  *Med Relaxpaketet har ni tillgång till spa, bad och gym mellan kl 17-20 dag 1, då det också är barnfritt i badet.

  Fira nyår på Vildmarshotellet!

  Nyåret hos oss bjuder på en magisk nyårssupé på kvällen. Menyn består av noga utvalda råvaror och komponeras utifrån fyra stycken hörnpelare: Löjrom, Kalv, Tryffel & Choklad. När tolvslaget närmar sig väntar lyxigt hotellrumsfirande med bubbel och magisk utsikt över Bråviken och Norrköpings inlopp från balkongen. Ert mousserande vin levereras upp till ert rum innan klockan 22 och dessutom finns möjlighet att beställa upp öl, vin, snacks och alkoholfria drycker på rummet! Dagen efter får ni njuta av sovmorgon i en skön säng och vår underbara frukost.

  Viktig information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Välj till unika och roliga aktiviteter

  Gör din weekend till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka in en exklusiv djurupplevelse eller ett inspirerande träningspass?

  Observera att du måste ha bokat Relaxpaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

  Boka aktiviteter här

  Om Vildmarkshotellet

  När ni bokar ett boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en nyrenoverad avdelning med bad, spa och gym, restauranger och barer, och gott om utrymme för avkoppling.

  Läs mer om Vildmarkshotellet

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.