Relaxpaketet

Med anledning av den rådande situationen med coronaviruset har vi skjutit upp vårt premiärdatum. Läs mer här.

Relaxpaketet

Härliga spaupplevelser, mat i världsklass och fantastisk utsikt i rogivande atmosfär för dig och din partner. Med Relaxpaketet får ni sköna och avkopplande dagar på nyrenoverade Vildmarkshotellet. Varva ner i vår fina avdelning för spa, bad och gym och njut av fantastisk mat tillagad på säsongens råvaror – allt med underbar utsikt över hav och urskog.

Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym*
  • Välkomstdrink
  • Tvårättersmiddag på restaurang Terrassen
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

*Med Relaxpaketet har ni tillgång till spa, bad och gym mellan kl 07-22 dag 1 och kl 07-12 dag 2. Mellan kl 17-22 dag 1 är det garanterat barnfritt.

Boka Relaxpaketet idag!

Det här paketet är bokningsbart januari - april. Det här paketet går att boka januari - april. Prisexempel för 2 vuxna: 2950 kr.

Nya Vildmarkshotellet!

När ni bokar ett boendepaket bor ni på nyrenoverade Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en nyrenoverad avdelning med bad, spa och gym, restauranger och barer, och gott om utrymme för avkoppling.

Läs mer om Vildmarkshotellet

Boendepaket

Äventyret väntar! Vi har boendepaket för såväl familjesemestern som parhelgen, och allt ett stenkast från vildmarken och djurparken.

Läs mer