Relaxpaketet

Delar av djurparken är omsorgsfullt öppet för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Relaxpaketet

Härliga spaupplevelser, mat i världsklass och fantastisk utsikt i rogivande atmosfär för dig och din partner. Med Relaxpaketet får ni sköna och avkopplande dagar på nyrenoverade Vildmarkshotellet. Varva ner i vår fina avdelning för spa, bad och gym och njut av fantastisk mat tillagad på säsongens råvaror – allt med underbar utsikt över hav och urskog.

Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym*
  • Trerättersmiddag på restaurang Terrassen
  • Badrock och tofflor under vistelsen
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

*Med Relaxpaketet har ni tillgång till spa, bad och gym mellan kl 07-22 dag 1 och kl 07-12 dag 2. Mellan kl 17-22 dag 1 är det garanterat barnfritt.

Välj till unika och roliga aktiviteter

Gör din weekend till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka in en exklusiv djurupplevelse eller ett inspirerande träningspass?

Observera att du måste ha bokat Relaxpaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

Boka aktiviteter här

Om Vildmarkshotellet

När ni bokar ett boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en nyrenoverad avdelning med bad, spa och gym, restauranger och barer, och gott om utrymme för avkoppling.

Läs mer om Vildmarkshotellet

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.