Relaxpaketet

  Relaxpaketet

  Relaxpaketet

  Härliga spaupplevelser, mat i världsklass och fantastisk utsikt i rogivande atmosfär för dig och ditt sällskap. Med Relaxpaketet får ni sköna och avkopplande dagar på nyrenoverade Vildmarkshotellet. Varva ner i vår fina avdelning för spa, bad och gym och njut av en fantastisk trerättersmeny tillagad på säsongens bästa råvaror – allt med underbar utsikt över hav och urskog.

  Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym*
  • Fördrink i poolbaren
  • Trerättersmiddag på restaurang Terrassen
  • Badrock och tofflor under vistelsen
  • Frukost på restaurang Bakfickan
  • Fri parkering

  *Med Relaxpaketet har ni tillgång till spa, bad och gym mellan kl 17-20 dag 1 och kl 07-11 dag 2. Mellan kl 17-20 dag 1 är det garanterat barnfritt.

  Lägg till exklusiva djurmöten!

  Göra ditt besök till en extra minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka ett nära möte med lejonen och tigrarna eller en exklusiv guidning hos de nyfikna kapybarorna?

  Se alla tillval

  Viktig information

  De nya restriktionerna som träder i kraft den 1 december berör inte vår hotellverksamhet och det finns inget krav på vaccinationsintyg för att besöka Vildmarkshotellet, vare sig som privatgäst eller konferensgäst.

  Tryggare bokning med avbeställningsskydd

  Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Då kan du av- eller omboka din vistelse med läkarintyg fram till kl. 17:00 dagen innan vid sjukdom eller olycksfall.

  Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 295 kr per rum. Fri av- eller ombokning fram till 21 dagar innan ankomst ingår alltid.

  Om Vildmarkshotellet

  När ni bokar ett boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en nyrenoverad avdelning med bad, spa och gym, restauranger och barer, och gott om utrymme för avkoppling.

  Läs mer om Vildmarkshotellet

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.