Safari Camp

  Safari Camp öppnar igen nästa år

  Safari Camp är stängt för i år. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka 2021!

  Safari Camp

  Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni lyx med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur. I Safari Camp-paketet ingår en spännande djurupplevelse där du får följa med till lejonen och lära dig mer om det häftiga djuret.

  Det här ingår

  • 1 natt i Safari Camps tältby
  • Entré till Kolmårdens djurpark
  • Lejonmöte
  • Frukost och barbeque-middag vid lägerelden
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Fri parkering

  Exklusivt möte med det mäktiga lejonet

  När du bokar Safari Camp ingår ett spännande möte med det graciösa och maffiga lejonet. Tillsammans med våra kunniga djurvårdare får du följa med till lejonen och lära dig mer om de majestätiska djuren.

  *Vi reserverar oss för förändringar i våra djurvisningar med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser

  Magisk middag vid lägerelden

  När kvällssolen sänker sig över tältbyn tänder vi den stora lägerelden och lagar till en härlig BBQ-middag. Kom ihåg att ange kostavvikelser vid bokningstillfället, bokar du online går det bra att kontakta vår bokningsavdelning på 010 708 70 00 med den infon. Middagen serveras cirka 19:30.

  Ni övernattar i unik miljö i tält inredda med två sängar med bäddmadrasser, element, sängbord och sänglampa. Ni behöver ta med egen kudde och sovsäck. Det finns eluttag i alla tält. Frukosten äts med härlig utsikt över savannen och alla djur.

  Entré till Nordens största djurpark

  I paketet ingår två dagars entré till de magiska äventyren i Kolmårdens Djurpark. Entrén gäller de dagar parken är öppen för allmänheten, men anländer du exempelvis på en fredag i höst när parken inte är öppen får du istället vänta till lördagen med att besöka resten av vår fantastiska park!

  Viktig information gällande Coronaviruset.

  Att du som gäst känner dig trygg och säker hos oss är vårt viktigaste uppdrag, därför har vi vidtagit rekommenderade åtgärder från myndigheter och regering. De boendepaket som vi just nu erbjuder följer de restriktioner som angetts och är en del av vår omsorgsfulla öppning av parken. Läs mer om vad omsorgsfull öppning innebär här.

  Boendepaket

  Äventyret väntar! Vi har boendepaket för såväl familjesemestern som parhelgen, och allt ett stenkast från vildmarken och djurparken.

  Läs mer

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.