Wellnesspaketet

  Parken har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Wellnesspaketet

  Wellnesspaketet

  Välkommen till en aktiv helg som återställer dina energinivåer. Med Wellnesspaketet börjar du din eftermiddag på hotellet med ett rogivande yogapass innan det bjuds på välkomstdrink, återhämtning i vår relaxavdelning med bad, spa och gym och slutligen en magisk trerättersmiddag på restaurang Terrassen. Allt med enastående utsikt över både hav och urskog! Efter en god natts sömn i våra bekväma sängar börjar du dagen efter med en härlig morgonjogg tillsammans med en löpcoach. Turen gör ni i djurparken och det ingår stopp för stretching hos några av våra fantastiska djur. Därefter finns det tid till både dusch och vår härliga frukostbuffé för att återigen fylla på energidepåerna!

  Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Badrock och tofflor under vistelsen
  • Yogapass i rogivande atmosfär på ankomstdagen
  • Välkomstdrink i poolbaren
  • Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym*
  • Trerättersmiddag på restaurang Terrassen**
  • Morgonjogg i djurparken med härliga stopp för stretching
  • Härlig frukostbuffé
  • Fri parkering

  *När ni som bokat Wellnesspaketet befinner er i spa, bad och gym (mellan 17–20 på ankomstdagen) är det självklart barnfritt för att garantera optimal avkoppling.

  **Notera att restaurangen just nu stänger klockan 20 på grund av rådande restriktioner men att du har möjlighet att beställa både mat och dryck via room service efter det.

  Viktig information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Välj till unika och roliga aktiviteter

  När du bokat Wellnesspaketet går det givetvis bra att lägga till aktiviteter som ytterligare kryddar er vistelse hos oss! Varför inte gå hälsa på hos lejonen eller komma riktigt nära världens största kattdjur; tigern? Gör ert besök på Vildmarkshotellet till någonting ni kommer prata om långt efter att ni åkt härifrån!

  Läs mer och boka dina aktiviteter här.

  Om Vildmarkshotellet

  När ni bokar ett boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en nyrenoverad avdelning med bad, spa och gym, restauranger och barer, och gott om utrymme för avkoppling.

  Läs mer om Vildmarkshotellet

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.