Gruppresor

  Gruppresor

  På Kolmården finn ett brett utbud av oförglömliga aktiviteter för såväl pensionärsgruppen som skolklassen, föreningen eller idrottsklubben. Eller varför inte för familjen eller släkten som vill göra någonting speciellt och annorlunda tillsammans?

  Kolmården är en vild värld, fylld av upplevelser för alla åldrar. Här kan du komma öga mot öga med en tiger i Tiger World, åka den världsunika linbanan Safari, låta en berguv flyga pirrigt nära i rovfågelshowen Wings och se Delfinshowen Life som garanterat blir ett minne för livet. Med över 700 000 besökare per år är Kolmården ett riktigt populärt resmål. Ung som gammal – här finns något för alla!

  Skolgrupper och utbildning

  För skolgrupper har vi ett brett utbud av program för allt ifrån från förskoleklass till högre studier. Här kan du läsa mer om våra lärorika program för grundskola samt för gymnasium/högre utbildning.

  Grupprabatt

  Grupper med minst 20 betalande gäster får 5 % i rabatt på entrépriset. Vill du ha hjälp med att arrangera ett specialprogram eller boka till en extra aktivitet för din grupp är du välkommen att kontakta vår bokningsavdelning.

  Åkattraktioner, shower och visningar, och Bamses Värld ingår i entrébiljetten

  I entrén till djurparken ingår fria åk i alla våra åkattraktioner, alla våra djurvisningar och häftiga shower som Delfinshowen Life, och inträde till färgsprakande Bamses Värld. Välkomna till Kolmården!

  För bokning och mer information, kontakta oss på 010-708 70 00.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.