Halloween på Kolmården

  Parken har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Halloween

  Halloween på Kolmården

  Buu! Plocka fram din rysligaste halloweenkostym och var med på årets häftigaste firande! Mellan 16 oktober och 7 november förvandlas Kolmården till en rysmysig plats för hela familjen med massor av läskiga upplevelser, otäcka gastar och fartfyllda åkturer. I år är parken ruskigare än någonsin med massor av rysliga nyheter, men här finns också lagom läskiga och helt spökfria områden för de yngsta besökarna. Missa inte årets stora nyhet Horror Nights , en skräckfylld upplevelse som garanterat får blodet att frysa till is.

  Rysmys för hela familjen!

  Parken har förvandlats till en rysmysig plats och här finns massor att göra för hela familjen. Upptäck våra nya, spännande världar, möt läskiga karaktärer, våga dig in i våra spökhus, se den magiska eldshowen, träffa Bamse och hans vänner och känn kittlet i magen när du åker våra snurrande, studsande och flygande attraktioner. Du kan självklart också träffa djur från alla världens hörn och åka världsunika linbanan Safari.

  Nyhet: Drakens labyrint

  Vid den gamla borgen i skogen bor den elaka draken Hengill. Längst inne i en labyrint har han gömt otroliga skatter, men ingen som vågat sig in i labyrinten har någonsin kommit ut igen. Vågar du gå in i labyrinten och leta efter drakens skatt? Passar de allra yngsta.

  Nyhet: Kråkornas stig

  Kråkhärskarinnan har gett sina lakejer i uppdrag att leta upp skogens älvor och röva bort dem. Men vad Kråkhärskarinnan inte vet är att några spioner från Pumpania har smugit sig in bland lakejerna. Kan du hjälpa spionerna att varna älvorna för Kråkhärskarinnan? Passar de allra yngsta.

  Nyhet: Dödsriket

  Dödsriket användes för tusentals år sedan som gravplats för härskarna av de fördömda rikena. Hit kom en grupp arkeologer för att gräva ut gravarna, men de hade ingen aning om att det vilade en förbannelse över området. Nu har mumierna vaknat till liv och vill ha sin hämnd!

  Nyhet: Gravkammaren

  Gravkammaren är platsen för faraon Caesarions sista vila. Alla personer som rört faraons grav eller skatterna i anslutning till graven har på ett eller annat sätt oväntat omkommit kort därefter. Stig på om ni vågar, men var försiktiga. Låt inte er girighet ta över.

  Dizzyland

  Här är allt tokigt, färgglatt och heeelt galet! Monsieur Dizzy har startat detta färgsprakande land för att locka till sig gäster tillsammans med sina smått galna men underhållande undersåtar. De välkomnar alla till det förlovade landet med underhållning utöver det vanliga. Passar de allra yngsta.

  Pumpania

  I det magiska sagolandet Pumpania bor den goda Pumpadrottningen och hennes äventyrliga dotter Mirjam. Kanske kan Mirjam besegra Kråkhärskarinnan och hitta skatterna i Drakens Labyrint? Passar de allra yngsta.

  Kråkborgen

  I ett rike, rätt lik den värld där just ni lever, regerar en drottning - Kråkhärskarinnan. Denna drottning är inte som alla andra. Där vanliga människor ser gemenskap och kärlek ser hon hat, avundsjuka och mörker. I hennes kungarike ska ingen få vara glad. Hon håller mestadels till i Kråkborgen. Men ibland kan hennes mörka krafter sippra ut genom borgens portar och spridas med vinden till de närliggande rikena. Och då kan vad som helst hända....

  Spökfritt rysmys i Bamses Värld

  Bamses Värld är en spökfri zon och här är det lika mysigt som vanligt. I Bamseteatern Bamse och den stora maskeradtävlingen förbereder sig Bamse och hans vänner på att vara med i den årliga maskeradtävlingen där den med rysligast kostym vinner. Lille-Skutt vill väldigt gärna vinna, men hur ska han våga klä ut sig till något som är så rysligt? I Bamses Värld kan du precis som vanligt åka alla roliga attraktioner, besöka den stora godisbutiken och äta farmors goda köttbullar.

  Helt nya skräckupplevelser

  I år bjuder vi på inte mindre än TRE helt nya upplevelser för dig som älskar skräck.

  Barnhemmet

  Högt upp på en klippa med utsikt över det stormande havet låg för hundra år sedan ett barnhem. Inget barn som kom dit kom någonsin därifrån, istället plågades de av en elak föreståndarinna. Barnhemmet är för länge sedan övergivet, men barnens själar finns kvar. Nu vill de ha hämnd…

  Zonen

  Djupt inne i den mörka skogen finns en avstängd zon som absolut inte för beträdas. För många år sedan höll ett forskningsteam till här men under ett experiment gick något fel, fruktansvärt fel. Sedan dess vaktas zonen av myndigheterna. Ingen vet vad som hänt med forskarna, vad man däremot vet är att det är absolut livsfarligt att gå in i zonen. Går du in där, då kommer du aldrig mer tillbaka.

  Creepy Clowns

  I många år retades de snälla clownerna på tivolit av elaka barn. En dag tröttnade clownerna och svor på att aldrig mer vara snälla. Nu sprider de galenskap och skräck omkring sig.

  Är du skräckälskare?

  Då har vi den perfekta upplevelsen för dig. När mörkret sänker sig över Kolmården och vanliga Halloween på Kolmården har stängt öppnar vi portarna till Horror Nights, ett helt nytt koncept som passar skräckälskaren. Här väntar gastkramande upplevelser som garanterat får blodet att frysa till is. Vågar du kliva in i parken efter att mörkret fallit? Horror Nights har öppet 19:30 - 23:30 och kräver separat biljett.

  Läs mer om Horror Nights här

  Halloweenpaketet

  Förläng äventyret på Vildmarkshotellet! I Halloweenpaketet ingår bland annat övernattning, frukost och tillgång till bad, spa och gym.

  Läs mer och boka

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.