Halloween på Kolmården - läskigare än någonsin!

  Horror Nights

  När mörkret sänker sig över Kolmården och höstdimman sveper in från havet öppnar vi portarna till Horror Nights, ett riktigt läskigt koncept som passar skräckälskaren. Här väntar gastkramande upplevelser som garanterat får blodet att frysa till is. I år bjuder vi på totalt fem skräckhus varav två nyheter - RUN och RITUALEN! 2 st Jetpass ingår så att du kan ta expresskön till två valfria skräckhus!

  Horror Nights har öppet 22 och 29 oktober samt 3-5 november kl.19.30-00:00

  Välkommen till din värsta mardröm!

  Observera att Horror Nights rekommenderas från 13 år.

  Möt ondskan i skogen

  Mörkret har intagit parken och stämningen är kusligare än någonsin. Vad gömmer sig egentligen i den djupa skogen? Vad är det för kallt, elakt skratt som ekar bland träden och som får håret på armarna att resa sig? Under Horror Nights intas parken av de mest fasansfulla varelserna du någonsin sett. Det är en maxad skräckupplevelse som du aldrig kommer att glömma. Akta dig, akta dig noga för det som gömmer sig i skogen...

  Köp dina biljetter här!

  RUN or die... (nyhet!)

  Inne i skogen står en rostig gammal container. Du blir nyfiken och går in, men knappt hinner du stiga in förrän dörrarna slås igen. Du hör ljud, kall metall mot ekande plåt. Andningen blir häftig, pulsen brusar i öronen. Plötsligt öppnas dörrarna och en röst skriker RUN! Springer du för livet så kanske du klarar dig...

  Ritualen - hittar du ut ur skogen? (nyhet!)

  Djupt inne i skogen ligger ett ödsligt samhälle där byborna lever helt utan moderna bekvämligheter. De är omgivna av en mörk kraft som ständigt kräver offer - mänskliga offer. Med list lockar byborna in jägare, vandrare och campare på en stig. De säger att den leder till en magisk vattenkälla, men i själva verket leder den till något helt annat - något fruktansvärt. Bakom träden hörs röster, du känner en sur andedräkt mot din hals och det enda du vill är att springa, men benen lyder inte. Du är tvingad att fortsätta längs den ödsliga stigen som leder dig djupare in i ondskans kärna. Kommer du någonsin att hitta tillbaka?

  Hospitalet 2.0 - succén från 2019 är tillbaka!

  En regnig oktoberkväll kom överläkaren Axel Ädeldahl till det stora nyinrättade Hospitalet. Han var en briljant läkare och vetenskapsman, känd i hela landet för sina banbrytande experiment och behandlingsmetoder. Men en dag gick någonting fel, fruktansvärt fel. Den medicin som skulle befria hela världen från plågor fungerade inte, och när överläkaren provade den på sig själv förändrades hans personlighet. Den förr så snälle läkaren blev nu ond, besatt av att plåga sina patienter. Genom åren har många skrivits in på Hospitalet, men ingen har någonsin kommit därifrån. Vågar du skriva in dig på Hospitalet?

  Zonen - vad händer bakom avspärrningarna?

  Djupt inne i den mörka skogen finns en avstängd zon som absolut inte får beträdas. För många år sedan höll ett forskningsteam till på platsen, men under ett experiment gick något fel - fruktansvärt fel. Sedan dess vaktas zonen av tungt beväpnade soldater. Ingen vet vad som har hänt med forskarna, men varje natt ekar skogen av skrik så fasansfulla att blodet i ådrorna fryser till is Vad du än gör, håll dig borta från Zonen! Går du in där, då kommer du aldrig mer tillbaka!

  Vågar du besöka Barnhemmet?

  Högt uppe på en stormpiskad klippa låg för hundra år sedan ett barnhem för fattiga och föräldralösa barn. De kom dit i tron att de snart skulle hitta en ny familj och ett nytt hem, men inget av de barn som klev in genom den tunga, gnisslade dörren kom någonsin därifrån. De blev fångar bakom de fuktiga väggarna, plågade av den elaka och själviska föreståndarinnan. Barnhemmet är för länge sedan övergivet, men barnens själar finns fortfarande kvar. De kan inte få ro, förrän de har fått sin hämnd!

  2 Jetpass ingår - ta expresskön till skräckhusen

  Nyhet! I din biljett till Horror Night ingår 2 st Jetpass så att du kan ta expresskön till två valfria skräckhus! Du bokar enkelt dina Jetpasstider i samband med att du bokar biljetter!

  Åk världens bästa berg- och dalbana i mörkret!

  Det finns bara en sak som är häftigare än att åka världens bästa berg- och dalbana Wildfire – att åka den i mörkret! Wildfire har vunnit flera priser och betraktas som världens häftigaste berg- och dalbana i trä. Gör dig beredd på en hisnande adrenalinkick där du bland annat slungas ut i en backe med hela 83 graders lutning och hänger upp-och-ned i luften flera gånger.

  Låter det för läskigt?

  Ta det lugnt! Du kan givetvis besöka vanliga Halloween på Kolmården, en rysmysig upplevelse för hela familjen.

  Läs mer om Halloween på Kolmården här