Halloween på Kolmården - läskigare än någonsin!

  Nyhet: Horror Nights

  När mörkret sänker sig över Kolmården och höstdimman sveper in från havet öppnar vi portarna till Horror Nights, ett helt nytt koncept som passar skräckälskaren. Här väntar gastkramande upplevelser som garanterat får blodet att frysa till is. Horror Nights har öppet 30 oktober samt 4-6 november kl.19.30-23:30 Välkommen till din värsta mardröm!

  Möt ondskan i skogen

  Mörkret har intagit parken och stämningen är kusligare än någonsin. Vad gömmer sig egentligen i den djupa skogen? Vad är det för kallt, elakt skratt som ekar bland träden och som får håret på armarna att resa sig? Under Horror Nights intas parken av de mest fasansfulla varelserna du någonsin sett. Det är en maxad skräckupplevelse som du aldrig kommer att glömma. Akta dig, akta dig noga för det som gömmer sig i skogen...

  Zonen - vad händer bakom avspärrningarna?

  Djupt inne i den mörka skogen finns en avstängd zon som absolut inte får beträdas. För många år sedan höll ett forskningsteam till på platsen, men under ett experiment gick något fel - fruktansvärt fel. Sedan dess vaktas zonen av tungt beväpnade soldater. Ingen vet vad som har hänt med forskarna, men varje natt ekar skogen av skrik så fasansfulla att blodet i ådrorna fryser till is Vad du än gör, håll dig borta från Zonen! Går du in där, då kommer du aldrig mer tillbaka!

  Vågar du besöka Barnhemmet?

  Högt uppe på en stormpiskad klippa låg för hundra år sedan ett barnhem för fattiga och föräldralösa barn. De kom dit i tron att de snart skulle hitta en ny familj och ett nytt hem, men inget av de barn som klev in genom den tunga, gnisslade dörren kom någonsin därifrån. De blev fångar bakom de fuktiga väggarna, plågade av den elaka och själviska föreståndarinnan. Barnhemmet är för länge sedan övergivet, men barnens själar finns fortfarande kvar. De kan inte få ro, förrän de har fått sin hämnd!

  Biljetterna till Horror Nights är slut

  Men det finns fortfarande platser kvar på Kolmårdens Halloweenfirande på flera av våra andra öppetdagar. Välkommen att boka!

  Horror Nights

  Välj dag

  • mån
  • tis
  • ons
  • tors
  • fre
  • lör
  • sön
  Pris per person:

  Åldersrekommendation: 13 år, ej ombokningsbar.

  Creepy clowns - akta dig för de galna clownerna!

  I många år kuskade de snälla clownerna fram och tillbaka genom Sverige med det stora tivolisällskapet. Till varje stad de kom möttes de av elaka barn som njöt av att reta och plåga dem. En dag fick clownerna nog och svor på att aldrig mer vara snälla. Sedan dess sprider de skräck och galenskap omkring sig. Är du modig nog att gå in i tivolitältet och möta clownerna?

  Dizzyland

  I färgsprackande Dizzyland är det något som inte står rätt till. På dagarna är karnivalartisterna trevliga och snälla, men så fort mörkret faller förvandlas de till mordiska våldnader som bjuder på skräckinjagande eldshower.

  Åk världens bästa berg- och dalbana i mörkret!

  Det finns bara en sak som är häftigare än att åka världens bästa berg- och dalbana Wildfire – att åka den i mörkret! Wildfire har vunnit flera priser och betraktas som världens häftigaste berg- och dalbana i trä. Gör dig beredd på en hisnande adrenalinkick där du bland annat slungas ut i en backe med hela 83 graders lutning och hänger upp-och-ned i luften flera gånger.

  Låter det för läskigt?

  Ta det lugnt! Du kan givetvis besöka vanliga Halloween på Kolmården, en rysmysig upplevelse för hela familjen.

  Läs mer om Halloween på Kolmården här