Hospitalet

Delar av djurparken är omsorgsfullt öppet för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Årets skräcknyhet - HOSPITALET!

Hospitalet är ett helt nytt skräckhus för våra allra modigaste besökare. En nervpirrande och skräckfylld upplevelse som du sent kommer att glömma. Premiär 26 oktober!

Regnet smattrade mot fönsterrutorna och havet piskade mot Kolmårdens vassa klippor den oktoberkväll då doktor Ståhl kom till Hospitalet på höjden. Han var en briljant läkare och vetenskapsman, känd i hela landet för sina banbrytande experiment och förmåga att bota svåra sjukdomar. Men en dag gick någonting fel, fruktansvärt fel. Den medicin som skulle befria hela världen från plågor fungerade inte, och när doktor Ståhl provade den på sig själv förändrades hans personlighet. Den förr så snälle läkaren blev nu ond, besatt av att plåga sina patienter. Genom åren har många skrivits in på Hospitalet, men ingen har någonsin kommit därifrån. De är fast innanför Hospitalets roströda väggar, ständigt utsatta för doktor Ståhls fasansfulla experiment. Vågar du skriva in dig på Hospitalet?

Rekommenderas från 11 år.

Här hittar du entrébiljetter till årets rysmysigaste upplevelse!

En dag Två dagar

Bamses Värld är en spökfri zon

Halloween på Kolmården är en familjevänlig upplevelse där ni, förutom på Skräckhuset som passar äldre barn och vuxna, träffar på spöken och gastar som är precis lagom läskiga. Bamses Värld är en helt spökfri zon. Där är det lika mysigt som vanligt, med nyskriven Bamseteater och massor av roliga attraktioner. Passa på att skutta upp och ner i säsongens stora nyhet Mini-Hopp, åk skojiga Godiståget och sväva högt över marken med Bamses flygande matta.

Mer om Halloween på Kolmården

Utöka upplevelsen på nyrenoverade Vildmarkshotellet

Passa på att kombinera ert besök på Kolmården med en övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet vackert beläget vid Bråvikens strand. Njut av den magiska utsikten från den splitternya terassen, från våra restauranger som serverar mat i världsklass, från ditt nyrenoverade rum eller lekandes i poolen i vår fräscha avdelning med bad, spa och gym.

Läs mer och boka Halloweenpaketet

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.