Nya Vildmarkshotellet

Upplev Nya Vildmarkshotellet

Välkommen till nyrenoverade Vildmarkshotellet - ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, med gott om utrymme för lek och bus. Vildmarkshotellet är vackert beläget vid Bråvikens strand, och du kan njuta av den magiska utsikten från den splitternya terassen, från våra restauranger, från ditt rum eller sittandes i poolen i vår nya spa- och relaxavdelning. Som om inte det vore nog ligger hotellet dessutom bara ett stenkast från de många, oförglömliga äventyren i Kolmårdens djurpark!

Nyrenoverade hotellrum

På Vildmarkshotellet bor ni i bländande vacker miljö med både havet och vildmarken som granne. Våra nyrenoverade rum med avslappnande nordisk inredning passar både stora som små familjer.

Vid bokning av hotellrum ingår alltid:

 • En generös frukostbuffé
 • Fri tillgång till spa med bastu och bad
 • Fri tillgång till gym
 • Dusch och hårvårdsprodukter samt hårtork
 • Fri parkering
 • Tillgång till rumsservice dygnet runt
 • WiFi
Boka boende

Matupplevelser i världsklass

Njut av god mat, dryck och fantastisk utsikt från våra stora fönster och på vår nyrenoverade terrass! Här finns något som passar alla i hela familjen. Maten som serveras hos oss är i största möjliga mån baserat på det bästa säsongen har att erbjuda och tillagad på råvaror valda med omsorg och omtanke för både djur och natur.

Restaurang Terrassen

Upplev den spektakulära utsikten från vår stora uteterrass. Under sommaren erbjuder Terrassen både sommarbuffé och á la carte för alla smaker och åldrar i en rustik miljö.

Frukost

Till frukost bjuds du som hotellgäst alltid på ett generöst utbud med smaker som passar alla. Här hittar du bland mycket annat hemgjorda marmelader, färskostar och nyttiga alternativ.

Restaurang Bakfickan

Här dukas det upp med frukostbuffé under sommarmånaderna. Även här kan du ta del av den milsvida utsikten över Bråviken.

Baren

Baren är hotellets nya mittpunkt, med både lunch och en spännande barmeny. Våra cocktails är baserade på säsongens bästa råvaror!

Fikastunden

Vi vet värdet av riktigt bra fika! Här kan du njuta av våra hembakade desserter och gott kaffe. Vi har även nyttigare alternati

Boka bord på Terrassen här

BAD · SPA · GYM

Hitta balansen och njut av en massage och få upp pulsen i vårt nya gym. Koppla sedan av på terrassen eller i någon av våra härliga pooler. Välkommen till vår bad, spa och gymavdelning med magisk utsikt - året runt!

Massage

När krafterna tagit slut behövs ordentlig, klassisk massage. Massage verkar avslappnande och ger musklerna energi, näring och syre; slaggprodukter rensas bort och kroppen återfår sin smidighet och styrka.

Barnmassage

Mängder av energi och massor av spring i benen. Här ges en underbart mjuk massage som får även de vildaste barnen att slappna av.

Duomassage

Njut av en underbar behandling tillsammans med någon du tycker om. Medan en av er sitter i välgörande mineralbad, njuter den andra av sin valfri 30 minuters behandling, sedan byter ni plats.

Vårt bad, spa och gym har öppet varje dag 7-22.

Boka din behandling här

Upplevelser året om

Med våra nya boendepaket upplever du Vildmarkshotellet året om. Vad sägs om Sveriges häftigaste Halloweenfirande, massor av Bamse, spännande äventyr med exklusiva djurupplevelser eller en avkopplande helg i vår härliga avdelning med bad, spa och gym?

Läs mer om våra boendepaket

Utforska Nordens största djurpark

Bara ett stenkast från Vildmarkshotellet ligger Kolmården - Nordens största djurpark! Med det populära Kolmårdenpaketet får ni två fullmatade dagar av djur från världens alla hörn, spännande karuseller, mysiga Bamsekramar och övernattning Vildmarkshotellet.

Det här ingår:

 • 2 dagars entré till Kolmårdens Djurpark
 • 1 natt på Vildmarkshotellet
 • Dundertimmen - Tillgång till Bamses Värld före alla andra (1/7-11/8)
 • Alla attraktioner, Bamses Värld, Delfinshowen Life, Safari och Wildfire
 • Lekrum, barnbio och barndisco
 • Tillgång till bad, spa & gym
 • Frukostbuffé
 • Fri parkering
Boka Kolmårdenpaketet