Upplev Vildmarkshotellet

  Välkommen till Vildmarkshotellet - ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, med gott om utrymme för lek och bus. Vildmarkshotellet är vackert beläget vid Bråvikens strand, och du kan njuta av den magiska utsikten från våra restauranger, från ditt rum eller sittandes i poolen i vår bad, spa- och gym-avdelning. Som om inte det vore nog ligger hotellet dessutom bara ett stenkast från de många, oförglömliga äventyren i Kolmårdens djurpark. Här kan du läsa vanliga frågor och svar om Vildmarkshotellet och få tips och råd inför ditt besök hos oss.

  Hotellrum med vildmarken som granne

  På Vildmarkshotellet bor ni i bländande vacker miljö med både havet och vildmarken som granne. Våra rum med avslappnande nordisk inredning passar både stora som små familjer.

  Vid bokning av hotellrum ingår alltid:

  • En generös frukost
  • Fri tillgång till spa med bastu och bad
  • Fri tillgång till gym
  • Dusch och hårvårdsprodukter samt hårtork
  • Fri parkering
  • Tillgång till rumsservice kl. 12-22
  • WiFi
  Boka boende

  Matupplevelser i världsklass

  Njut av god mat, dryck och fantastisk utsikt! Här finns något som passar alla i hela familjen. Maten som serveras hos oss är i största möjliga mån baserat på det bästa säsongen har att erbjuda och tillagad på råvaror valda med omsorg och omtanke för både djur och natur.

  Restaurang Terrassen

  Upplev den spektakulära utsikten från vår stora uteterrass. Under hösten erbjuder Terrassen buffé och á la carte för alla smaker och åldrar i en rustik miljö.

  Frukost

  Till frukost bjuds du som hotellgäst alltid på ett generöst utbud med smaker som passar alla. Här hittar du bland mycket annat hemgjorda marmelader, färskostar och nyttiga alternativ.

  Restaurang Bakfickan

  På Bakfickan kan du ta del av den milsvida utsikten över Bråviken.

  Baren

  Baren är hotellets nya mittpunkt, med både lunch och en spännande barmeny. Våra cocktails är baserade på säsongens bästa råvaror!

  Fikastunden

  Vi vet värdet av riktigt bra fika! Här kan du njuta av våra hembakade desserter och gott kaffe. Vi har även nyttigare alternativ.

  Boka bord på Terrassen här

  BAD · GYM

  Hitta balansen i spat och få upp pulsen i gymmet. Koppla sedan av på terrassen eller i någon av våra härliga pooler. Välkommen till vår bad, spa och gymavdelning med magisk utsikt - året runt!

  Läs mer här

  Upplevelser året om

  Med våra nya boendepaket upplever du Vildmarkshotellet året om. Vad sägs om Sveriges häftigaste Halloweenfirande, massor av Bamse, spännande äventyr med exklusiva djurupplevelser eller en avkopplande helg i vår härliga avdelning med bad, spa och gym?

  Läs mer om våra boendepaket