Bamses grillkalas på Restaurang Safari

  Parken har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Bamses grillkalas

  Följ med på grillkalas med Bamse och hans vänner. Här bjuds ni på en god grillbuffé i en sagolik och färgsprakande miljö. Bamse och Lille-Skutt finns på plats för att mingla och självklart kan du både göra en high-five och fotograferas med dem.

  Bamses grillkalas hålls på Restaurang Hyllan som förvandlats till en festlig kalasvärld med färgglada ballonger, skojigt dukade bord och en supergod grillbuffé som passar både stora och små. Välkommen till en riktig dunderkväll med Bamse och hans vänner!

  Priser

  • 215 kr för vuxna
  • 125 kr för barn 3-12 år

  I den här unika Character dining-upplevelsen ingår grillbuffé inklusive dryck (ej alkohol), dessert och ett exklusivt möte med Bamse och Lille-Skutt.

  Boka bord

  Bamses grillkalas är bokningsbart 28 juni - 15 augusti kl. 17:00-18.30. Är ni fler än 6 personer i sällskapet, ring hovmästaren på nummer 010-7087467.

  Upptäck Bamsepaketet

  Perfekt för dig som älskar Bamse och som vill spendera extra mycket tid i parken. Dundertimme i Bamses Värld och Bamses grillkväll ingår!

  Läs mer

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.