Safaripaketet - Lejon

Nu öppnar vi omsorgsfullt upp delar av djurparken för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Safaripaketet - Lejon

Lejonmötet är en av våra häftigaste djurupplevelser, där du får möjlighet att komma så nära ett lejon att du i princip kan känna dess andedräkt. Det här är en riktigt spännande och helt unik upplevelse!

I Safaripaketet Lejon ingår:

  • Guidad tur hos lejonen
  • Platsreservation till delfinföreställingen LIFE
  • Förbokad plats i Safaribanan

Bokningsbart 2020

Den här upplevelsen går att boka igen inför sommarsäsongen 2020.

Viktig information

För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 15 år om ej i vuxet sällskap. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser.

Mer om Safaripaketet Lejon

Förbered dig på ett riktigt närgånget möte med det graciösa och mäktiga kattdjuret. Här får du faktiskt se lejon på bara någon meters avstånd – ett fascinerande och kittlande möte du sent kommer att glömma. Ett besök hos Kolmårdens lejon lämnar ingen oberörd!

Platsreservation på delfinföreställningen LIFE

I paketet ingår plats på delfinföreställningen LIFE kl. 13:00. LIFE är en storslagen världssuccé där du får se en häftig show med de duktiga delfinerna och delfintränarna med musik från Norrköpings Symfoniorkester.

Förtur i Linbanan Safari

Vid ett valfritt tillfälle under dagen har du förtur till den unika attraktionen Safari och slipper kö- och väntetid. I Safari svävar du nästan viktlöst i en gondol ovanför marken och får uppleva djuren på ett helt unikt sätt.

Glöm inte entrébiljett eller säsongskort

Safaripaketet gäller inte som entrébiljett till Kolmården. För att ta del av Safaripaketet krävs att du har en entrébiljett eller ett säsongskort som du kan visa upp i entrén. Biljetter finns att köpa här.