Safaripaketet Surikat

Med anledning av den rådande situationen med coronaviruset har vi skjutit upp vårt premiärdatum. Läs mer här.

Safaripaketet - Surikat

Följ med på en mysig och speciell guidad tur hos de nyfikna surikaterna, där du får kliva in i anläggningen och sitta hos djuren tillsammans med en djurvårdare.

I Safaripaketet Surikat ingår:

  • Guidad tur hos surikaterna
  • Platsreservation till delfinföreställingen LIFE
  • Förbokad plats i Safaribanan

Bokningsbart 2020

Den här upplevelsen går att boka igen inför sommarsäsongen 2020.

Viktig information

Observera att aktiviteten inte är lämplig för dig som är gravid. För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 10 år om ej i vuxet sällskap. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser. Ombokning av upplevelsen är inte är möjlig.

Mer om Safaripaketet Surikat

Surikaterna är nog en av våra mest nyfikna djurarter på Kolmården. Den som håller vakt vill oftast komma upp så högt som möjligt för att se riktigt bra, och har du tur kan du få en surikat klättrandes på kroppen när du är och hälsar på.

Platsreservation på delfinföreställningen LIFE

I paketet ingår plats på delfinföreställningen LIFE kl. 13:00. LIFE är en storslagen världssuccé där du får se en häftig show med de duktiga delfinerna och delfintränarna med musik från Norrköpings Symfoniorkester.

Förtur i linbanan Safari

Vid ett valfritt tillfälle under dagen har du förtur till den unika attraktionen Safari och slipper kö- och väntetid. I Safari svävar du nästan viktlöst i en gondol ovanför marken och får uppleva djuren på ett helt unikt sätt.

Glöm inte entrébiljett eller säsongskort

Safaripaketet inte gäller som entrébiljett till Kolmården. För att ta del av Safaripaketet krävs att du har en entrébiljett eller ett säsongskort som du kan visa upp i entrén. Biljetter finns att köpa här.