Safaripaketet - Sydamerika och rovfåglar

Med anledning av den rådande situationen med coronaviruset har vi skjutit upp vårt premiärdatum. Läs mer här.

Safaripaketet - Sydamerika och rovfåglar

Möt rovfåglar och sydamerikanska djur i en härlig mix! Här får ni kliva in i stallet där vi sköter spännande djur som maror, tapirer och kapybaror, samt rovfåglar som berguv och juggerfalk.

I Safaripaketet Sydamerika och rovfåglar ingår:

  • Guidad tur hos maror, tapirer och kapybror och rovfåglarna
  • Platsreservation till delfinföreställingen LIFE
  • Förbokad plats i Safaribanan

Bokningsbart 2020

Den här upplevelsen går att boka igen inför sommarsäsongen 2020.

Viktig information

För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 10 år om ej i vuxet sällskap. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser. Observera att ombokning av Safaripaketet inte är möjligt.

Mer om Safaripaketet Sydamerika och rovfåglar

På den här guidningen får ni inte bara besöka både våra sydamerikanska djur, utan också rovfåglarna. Det här är våra mest sociala och säregna djur! Här får ni en spännande inblick i hur man sköter om de olika djuren och fåglarna, och hur djurvårdarna arbetar för att skapa ömsesidig respekt mellan sig själva och djuren.

Platsreservation på delfinföreställningen LIFE

I paketet ingår plats på delfinföreställningen LIFE kl. 13:00. LIFE är en storslagen världssuccé där du får se en häftig show med de duktiga delfinerna och delfintränarna med musik från Norrköpings Symfoniorkester.

Förtur i linbanan Safari

Vid ett valfritt tillfälle under dagen har du förtur till den unika attraktionen Safari och slipper kö- och väntetid. I Safari svävar du nästan viktlöst i en gondol ovanför marken och får uppleva djuren på ett helt unikt sätt.

Glöm inte entrébiljett eller säsongskort

Safaripaketet inte gäller som entrébiljett till Kolmården. För att ta del av Safaripaketet krävs att du har en entrébiljett eller ett säsongskort som du kan visa upp i entrén. Biljetter finns att köpa här.