Safaripaketet - Tiger

Med anledning av den rådande situationen med coronaviruset har vi skjutit upp vårt premiärdatum. Läs mer här.

Safaripaketet - Tiger

Följ med våra kunniga djurvårdare på en spännande promenad genom Tiger World och kom pirrigt nära världens största kattdjur tigern.

I Safaripaketet Tiger ingår:

  • Guidad tur hos tigrarna
  • Platsreservation till delfinföreställingen LIFE
  • Förbokad plats i Safaribanan

Bokningsbart 2020

Den här upplevelsen går att boka igen inför sommarsäsongen 2020.

Viktig information

Observera att det inte finns någon möjlighet att ta med rullstol eller barnvagn till tigerbussen. För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 15 år om ej i vuxet sällskap.

Mer om Safaripaketet Tiger

På den här guidade turen får ni även möta den asiatiska vildhunden Dhole, på säkert men nära avstånd. Djurvårdaren som är med kommer att berätta all möjlig spännande och fascinerande fakta, och besvara alla dina frågor om båda dessa fantastiska djur.

Platsreservation på delfinföreställningen LIFE

I paketet ingår plats på delfinföreställningen LIFE kl. 13:00. LIFE är en storslagen världssuccé med de duktiga delfinerna och delfintränarna och musik från Norrköpings Symfoniorkester.

Förtur i linbanan Safari

Vid ett valfritt tillfälle under dagen har du förtur till den unika attraktionen Safari och slipper kö- och väntetid. I Safari svävar du nästan viktlöst i en gondol ovanför marken och får uppleva djuren på ett helt unikt sätt.

Glöm inte entrébiljett eller säsongskort

Safaripaketet inte gäller som entrébiljett till Kolmården. För att ta del av Safaripaketet krävs att du har en entrébiljett eller ett säsongskort som du kan visa upp i entrén. Biljetter finns att köpa här.