Delfinföreställningen Hope

  Delfinföreställningen Hope

  Följ med på en resa över jorden, från haven och de vidsträckta glaciärerna till savannerna och de allra högsta bergstopparna. Nya delfinföreställningen Hope en unik upplevelse med starkt budskap som väcker glädje, hopp och engagemang för vår planets vilda djur.

  Hope Sagojul - Boka nu

  Välj dag

  • Mon
  • Tue
  • Wed
  • Thu
  • Fri
  • Sat
  • Sun
  Pris per person:

  Insläpp till föreställningen börjar 30 minuter före utsatt tid och stänger när föreställningen börjar.

  Hope ingår från och med Sagojul i entrébiljetten i mån av plats (begränsat antal platser per föreställning). Om du vill vara säker på att få plats på en specifik föreställning kan du förboka din plats för 50 kr i kalendern ovan.

  Delfinarium ligger i Marine World längst in i djurparken och från huvudentrén tar det 45 min att promenera.

  Viktig information

  I enlighet med de nya restriktionerna behöver alla besökare till delfinföreställningen HOPE från och med den 1 december uppvisa ett giltigt vaccinationsintyg (med minst 2 doser). Intyg och legitimation visas upp i entrén till HOPE. Vaccinationsintyget väntas bli obligatoriskt för alla besökare som är 18 eller äldre (vi inväntar dock slutgiltigt beslut från Regeringen och åldersgränsen kan komma att ändras). De nya restriktionerna berör inte våra övriga verksamheter på Kolmården och vaccinationsintyg behöver inte uppvisas för att besöka parken.

  Se trailern för Hope

  Delfiner är nyfikna djur!

  Hur bor våra delfiner på Kolmården och vad gör de egentligen om dagarna? Hur lever delfinerna i naturen?

  Läs mer om delfinerna

  Äventyret väntar!

  Boka ditt besök och upplev äventyret i parken

  EntréÅrskort 2022

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.