Platsbokning med Årskort

  Såhär kan du som har årskort på Kolmården förboka din plats till parken. Boka enkelt och smidigt på Mina sidor.

  Såhär går det till:

  1. Gå till Mina sidor.
  2. Logga in med den med den e-post du använde när du köpte ditt Årskort, eller den e-post du angav när du registrerade ditt Årskort. Du kan även logga in med ditt mobilnummer (se instruktioner för inloggning längre ner om du är osäker). Om ditt årskort är oregistrerat måste du registrera kortet med dina personuppgifter innan det kan användas.
  3. På startsidan på Mina sidor klicka dig vidare till "Boka tid".
  4. Nu kommer du se det/de Årskort du har möjlighet att boka plats för. Välj det/de Årskort du vill boka plats för genom att markera kryssrutan vid respektive kort. Klicka sedan på "Boka tid".
  5. Välj det datum du vill besöka oss i kalendern.
  6. Välj en entrétid i listan.
  7. Klicka på "Slutför bokning". Vill du boka plats för ytterligare ett kort upprepar du steg 4-7 för det kortet. Klart!

  Du kan boka två besök åt gången till sommarsäsongen...

  Notera att du får boka två besök åt gången för dig och ditt sällskap. Efter ditt besök går det självklart bra att boka nya besök. Kom också ihåg att avboka ditt besök om du inte kan komma på din bokade tid - att avboka besöket går också smidigt att göra på Mina sidor.

  ...och ett besök under Påsk, Halloween samt Sagojul

  Under Påsk, Halloween och Sagojul kan du boka ett besök i taget för respektive event. Entré till dessa event bokas i en separat kalender. Efter ditt besök går det självklart bra att boka ett nytt besök om du inte kan få nog av parken.

  Avboka ditt besök om du inte kan komma

  Tänk på att avboka ert besök om ni inte kan komma så att andra kan boka din plats. Avbokning behöver ske senast 3 timmar innan ert besök, och det är enkelt att avboka besöket på Mina sidor.

  Avboka ditt besök

  Registrera din fria parkering

  För dig som har Wild Card ingår givetvis parkeringsavgiften - anmäl ditt registreringsnummer via Mina sidor innan besöket påbörjas för fri parkering resten av året!

  Övriga villkor

  Din platsbokning kopplas till ditt årskort så du måste ta med kortet till parken. Notera vilken tid du har bokat för inpassering genom entrén, det är från det klockslaget och en timme framåt som du kan gå in i parken.

  Årskortet är personligt och ska registreras med foto och personuppgifter. Kortet kan ej överlåtas. Missbruk beivras.

  Tillgänglighet och biljettsläpp

  Om du inte kan boka plats till en viss dag eller tid så är årskortsplatserna för närvarande fullbokade men fler biljetter kan komma regelbundet.

  Logga in på Mina Sidor

  På Mina Sidor kan du som gäst kan se dina köp, och hantera och använda dina digitala produkter som entré, årskort m.m. Inloggningen är gemensam för alla våra parker (Kolmården, Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik) och skapas automatiskt om du handlar i vår webbshop eller registrerar ett årskort.

  Så här gör du för att logga in på Mina sidor

  1. Gå till Mina Sidor eller klicka på "Mina Sidor" högst upp i menyn på vår hemsida.
  2. Logga in med den e-post du angav när du handlade i vår webbshop eller registrerade ditt Årskort. Du kan även logga in med ditt mobilnummer.
  3. Du kommer få en länk att klicka på antingen i din e-post eller som ett SMS.
  4. När du klickat på länken loggas du in - Välkommen till Mina Sidor!