Nu öppnar vi Kolmården!

Nu öppnar vi omsorgsfullt upp delar av djurparken för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Köp biljetter till äventyret

För att du ska känna dig trygg begränsar vi antalet personer i parken. Därför behöver du förboka den dag du vill besöka oss. Just har vi sänkt priset på entrébiljetter eftersom vi för tillfället inte kan ha djurvisningar och vissa attraktioner öppna.

EntréÅrskort

En omsorgsfull öppning

I år ligger fokus på att öppna Kolmården på ett ansvarsfullt och omsorgsfullt sätt, så att du ska känna dig trygg med att besöka oss. Det gör vi genom en rad nya åtgärder när det gäller allt från hygien till köanvisningar. Nytt är också att vi har ett begränsat antal platser per dag, som måste förbokas!

Kolmården är med sina 150 hektar Nordens största djurpark och här finns stora härliga utomhusytor att röra sig på. Dessutom kommer utbudet anpassas, och vissa restauranger, attraktioner och djurhägn hålls stängda för att vi ska kunna säkerställa att avstånd hålls mellan våra gäster. Läs mer om hur vi arbetar för en omsorgsfull öppning och vad som är öppet och stängt.

Möt häftiga djur på riktigt nära håll

I djurparken finns djur från världens alla hörn. Du får lära dig om vad vi gör för att göra djurens dagar roliga och stimulerande, hur djurarterna mår i det vilda och hur vi arbetar för att bevara djurarterna för framtiden.

Ta en tur i världens bästa berg- och dalbana i trä!

Berg- och dalbanan Wildfire har vunnit flera priser och betraktas som världens häftigaste berg- och dalbana i trä. Sugen på att åka? Läs mer här! Dessutom finns Safaribanan - en helt unik linbana där du svävar ljudlöst på besök hos de vilda djuren.

Träffa Bamse och hans vänner

Bamses Värld med dess attraktioner kommer att hållas stängd för att undvika köbildning. Istället finns möjlighet att träffa Bamse och hans vänner på ett både mysigt och tryggt sätt!

Övernatta på Vildmarkshotellet

Pricken över i:et för er vistelse är övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet med magisk utsikt över Bråviken. Koppla av i våra mysiga rum efter en fartfylld dag i parken. Hotellet erbjuder god mat, en stor bad-, spa och gymavdelning och lekrum.

wildcard-small

Erbjudanden på boendepaket

Vi erbjuder boendepaket för hela familjen, året om. Just nu kan du checka in på hotellet med Lilla Kolmårdenpaketet och få två härliga dagar på Vildmarkshotellet och Kolmårdens djurpark. Djurparken får du tillgång till under din avresedag.

Boka boende här!

Bättre pris just nu!

Eftersom vi bara öppnar delar av parken har vi nu vi sänkt priserna på entrebiljetter! Entré för dig som är över 13 år kostar nu 329 kr (ord pris 549 kr) och entré för barn mellan 3-12 år kostar 269 kr (ord pris 499 kr). Du får alltså hela 40% rabatt!

Köp entrébiljetter här

wildcard-small

Förboka ditt besök med Årskortet

Just nu släpper vi in ett begränsat antal besökare varje dag, och även du med årskort måste förboka din plats. Glöm inte bort att registrera ditt årskort!

Inom 24 timmar efter att du registrerat kortet kommer du få ett mejl med en länk till platsbokningen. Vill du förboka din plats innan du fått mejlet, klicka här.

Gratis inträde i alla våra parker för dig med Årskort!

Du som har ett Årskort 2020 får gratis inträde i alla Parks and Resorts parker, varje dag, hela sommarsäsongen! Semestra i Sverige och upptäck landets roligaste nöjesparker Furuvik och Gröna Lund (när de öppnar)!

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.