Få rabatt på ditt nästa äventyr!

Nu öppnar vi omsorgsfullt upp delar av djurparken för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Fri entré eller 30% rabatt i Furuvik

Nu har vi fina erbjudanden till dig som vill uppleva Furuvik i år!

  • 30% rabatt i Furuvik med entrébiljett

Du vet väl att din entrébiljett till Kolmården ger dig hela 30% rabatt på inträdet till Furuviksparken? Erbjudandet gäller under samma säsong som ditt första besök.

  • Gratis inträde i alla våra parker för dig med årskort!

Har du ett säsongskort Furuvik, varje dag, hela sommarsäsongen! Erbjudandet gäller under sommarsäsongen 2020, och du måste förboka din plats. Köp ditt säsongskort här.

Upplev flera av Sveriges bästa parker!

Furuvik-rabatt-promo

Furuvik

När du vill ha allt och lite till - välj Furuvik! Här lockar fascinerande djurupplevelser, plaskande vattenland och en fartfylld nöjespark. Det här är en riktig familjpärla med stora vackra parkytor och spännande närmöten med allt från getter till lemurer.

Maxa upplevelsen genom att stanna över natten på Furuvik Havshotell eller vår havscamping som båda ligger i anslutning till både parken och havet. Runda av en dag fylld av äventyr med middag på White Guide-listade Furuvik Havskrog, en restaurang med god mat och fantastisk utsikt som serverar fisk- och skaldjursrätter i världsklass.

GronaLund-rabatt-promo

Gröna Lund - Tillfälligt stängt

På Gröna Lund väntar mest skratt per kvadratmeter, parken är packad med attraktioner för både stor och liten, modig och mindre modig. Här hittar du en av världens högsta slänggungor, Eclipse, som bjuder dig på en åktur du sent kommer glömma, 120 meter över havet! Eller varför inte njuta av en fartfylld åktur i en av Grönans åtta berg- och dalbanor. Här kan du dessutom 5-kampa, njuta av riktigt gott käk och mycket mer!

Gröna Lund är för tillfället stängt och vi vet inte när vi kommer kunna öppna för säsongen.

SkaraSommarland-rabatt-promo

Skara Sommarland - Stängt för säsongen

Låt dig svepas med av allt det roliga på Skandinaviens största vattenpark! Vår nöjespark har roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Här finns 47 st attraktioner - allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller. Årets stora nyhet heter Snake – en hisnande attraktion för den våghalsiga! På Skara Sommarland finns även gokartbanor och olika typer av lekplatser, allt för en lyckad familjesemester.

Sommarland är stängt för säsongen 2020 - vi ses 2021!

Så här går du tillväga:

Att nyttja rabatten är superenkelt!

Så här går du tillväga för att få 30 % med en befintlig entrébiljett:

  1. Handla som vanligt online hos den park du vill besöka.
  2. När du kommer till kassan klickar du på Presentkort/Rabattkod.
  3. Fyll i den biljettkod du hittar på din biljett eller på det värdebevis du fått per mail.

Du kan nyttja rabatten en gång per park under säsongen 2020.

Så här använder du ditt Årskort på våra systerparker:

När våra parker öppnar upp för säsongen behöver du förboka din besöksdag online. Ta sedan med dig ditt säsongskort och ID-kort på besöksdagen och visa upp dem tillsammans med din tidsbokning. Klart! Glöm inte att ditt Årskort behöver vara registrerat, bland annat för att få information om hur du förbokar ditt besök.

För dig med Årskort

Frågor & Svar om fri entré i våra systerparker

Gäller detta även under Halloween?

Erbjudandet gäller för besök under sommarsäsongen på Gröna Lund, Sommarland och Furuvik! Under Halloween så krävs separat biljett i dessa parker. På Kolmården gäller såklart årskortet även under Halloween och Sagojul precis som tidigare.

När kan jag besöka era parker?

Så fort våra systerparker öppnar upp för ordinarie gäster så kommer ni kunna besöka dessa parker, med fri entré.