Få rabatt på ditt nästa äventyr!

  30% rabatt på våra systerparker

  Nu har vi ett fint erbjudande till dig som vill uppleva våra systerparker Gröna Lund, Furuvik och Skara Sommarland i år!

  • 30% rabatt med entrébiljett

  Du vet väl att din entrébiljett till Kolmården ger dig hela 30% rabatt på inträdet till Gröna Lund, Furuviksparken och Skara Sommarland? Erbjudandet gäller under samma säsong som ditt första besök.

  Upplev flera av Sveriges bästa parker!

  Furuvik-rabatt-promo

  Furuvik

  När du vill ha allt och lite till - välj Furuvik! Här lockar fascinerande djurupplevelser, plaskande vattenland och en fartfylld nöjespark. Det här är en riktig familjpärla med stora vackra parkytor och spännande närmöten med allt från getter till lemurer.

  Maxa upplevelsen genom att stanna över natten på Furuvik Havshotell eller vår havscamping som båda ligger i anslutning till både parken och havet. Runda av en dag fylld av äventyr med middag på White Guide-listade Furuvik Havskrog, en restaurang med god mat och fantastisk utsikt som serverar fisk- och skaldjursrätter i världsklass.

  GronaLund-rabatt-promo

  Gröna Lund

  På Gröna Lund väntar mest skratt per kvadratmeter, parken är packad med attraktioner för både stor och liten, modig och mindre modig. Här hittar du en av världens högsta slänggungor, Eclipse, som bjuder dig på en åktur du sent kommer glömma, 120 meter över havet! Eller varför inte njuta av en fartfylld åktur i en av Grönans åtta berg- och dalbanor. Här kan du dessutom 5-kampa, njuta av riktigt gott käk och mycket mer!

  SkaraSommarland-rabatt-promo

  Skara Sommarland

  Låt dig svepas med av allt det roliga på Skandinaviens största vattenpark! Vår nöjespark har roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Här finns 47 st attraktioner - allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller. Årets stora nyhet heter Snake – en hisnande attraktion för den våghalsiga! På Skara Sommarland finns även gokartbanor och olika typer av lekplatser, allt för en lyckad familjesemester.

  Så här går du tillväga:

  Att nyttja rabatten är superenkelt!

  Så här går du tillväga för att få 30 % med en befintlig entrébiljett:

  1. Handla som vanligt online hos den park du vill besöka.
  2. När du kommer till kassan klickar du på Presentkort/Rabattkod.
  3. Fyll i den biljettkod du hittar på din biljett eller på det värdebevis du fått per mail.

  Du kan nyttja rabatten en gång per park under säsongen 2021.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.