Hemester på Kolmården

  Semester hemma - på Kolmården!

  Ibland finns äventyren alldeles runt hörnet, närmare än du tror - slipp stressen och åk på hemester till Kolmården i sommar! Hit är det enkelt att ta sig oavsett om du åker bil, buss eller tåg.

  Stå öga mot öga med en tiger, skvätts ner av en delfin, sväva ljudlöst över lejonen i en linbana, höj adrenalinnivån i Europas häftigaste berg- och dalbana Wildfire, hälsa på världens starkaste björn i Bamses Värld, och vila ut med spa och god middag på Vildmarkshotellet efter en fartfylld dag. På Kolmården finns allt som behövs för en oförglömlig sommarsemester i Sverige.

  Redan nu kan du checka in på mysiga Vildmarkshotellet med Lilla Kolmårdenpaketet och uppleva 2 fartfyllda dagar i parken innan vi öppnat för allmänheten.

  Följ med in i Bamses färgsprakande och unika värld

  Här kan du åka snurriga och hisnande karuseller, äta Farmors goda pannkakor och köttbullar, handla leksaker hos BrummeLisa och se Bamse och vännerna bjuda på teater, där du själv får vara med och leta efter den hemliga kistan.

  Möt häftiga djur på riktigt nära håll

  I djurparken finns djur från världens alla hörn. Du får lära dig om vad vi gör för att göra djurens dagar roliga och stimulerande, hur djurarterna mår i det vilda och hur vi arbetar för att bevara djurarterna för framtiden.

  Ta en tur i Europas bästa berg- och dalbana

  Berg- och dalbanan Wildfire har vunnit flera priser och klassas som en av världens häftigaste. Dessutom finns Safaribanan - en helt unik linbana där du svävar ljudlöst på besök hos de vilda djuren, och Bamses Värld med attraktioner som Bamses Dunderhonungsburkarna och Mini-hopp!

  Övernatta på Vildmarkshotellet

  Pricken över i:et för er vistelse är övernattning på nyrenoverade Vildmarkshotellet med magisk utsikt över Bråviken. Koppla av i våra mysiga rum efter en fartfylld dag i parken. Hotellet erbjuder god mat, en stor bad-, spa och gymavdelning och lekrum.

  wildcard-small

  Erbjudanden på boendepaket

  Vi erbjuder boendepaket för hela familjen, året om. Just nu kan du checka in på hotellet med Lilla Kolmårdenpaketet och uppleva parken under en heldag! Du kommer bland annat att kunna uppleva vår fantastiska Linbana och inte minst Wildfire - kanske världens bästa berg- och dalbana!

  Boka boende här!

  wildcard-small

  Gratis inträde i alla våra parker för dig med Årskort!

  Du som har ett Årskort 2020 får gratis inträde i alla Parks and Resorts parker, varje dag, hela sommarsäsongen! Semestra i Sverige och upptäck landets roligaste nöjesparker Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik!

  Köp årskort här!

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.