Avboka din plats i parken

  Har du gjort en platsbokning med ditt Årskort och fått förhinder? Ingen fara, det är enkelt att avboka dina platser om du inte kan besöka oss. Eftersom det är många som vill komma och besöka oss och vi har begränsat antal platser är det viktigt att man avbokar och vi ber att ni som har årskort och får förhinder avbokar ert besök i så god tid som möjligt!

  Så här gör du för att avboka din plats

  1. Gå till Mina Sidor
  2. Logga in med den e-post du angav när du handlade i vår webbshop eller registrerade ditt Årskort. Du kan även logga in med ditt mobilnummer. (se instruktioner längre ner om du är osäker)
  3. Leta upp den/de tider du vill avboka under "Kommande biljetter".
  4. Klicka på "Avboka tider" för att komma till den order som biljetterna finns på. Om du har biljetter från flera köp till samma dag hamnar du på orderöversikten.
  5. Klicka på "Avboka" för den biljett det gäller och bekräfta att du är säker. Dina biljetter kommer därefter att makuleras.

  Logga in på Mina Sidor

  På Mina Sidor kan du som gäst kan se dina köp, och hantera och använda dina digitala produkter som entré, årskort m.m. Inloggningen är gemensam för alla våra parker (Kolmården, Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik) och skapas automatiskt om du handlar i vår webbshop eller registrerar ett årskort.

  Så här gör du för att logga in på Mina sidor

  1. Gå till Mina Sidor eller klicka på "Mina Sidor" högst upp i menyn på vår hemsida.
  2. Logga in med den e-post du angav när du handlade i vår webbshop eller registrerade ditt Årskort. Du kan även logga in med ditt mobilnummer.
  3. Du kommer få en länk att klicka på antingen i din e-post eller som ett SMS.
  4. När du klickat på länken loggas du in - Välkommen till Mina Sidor!