Jobba på Kolmården

  Är du en artist i världsklass som gillar att stå i rampljuset? Då kanske det är just dig vi letar efter! På Kolmården pågår en ständig föreställning där lyckliga stunder skapas för både stora och små. Här blir du en av artisterna i föreställningen, parken eller hotellet blir din scen och gästerna din förväntansfulla publik!

  Sveriges roligaste arbetsplats

  Varje gäst är unik med olika förväntningar och referensramar. Det blir ditt jobb att med fingertoppskänsla och helhetstänkande överträffa deras förväntningar. Varje gång. Destination Kolmården är verkligen en speciell arbetsplats och att arbeta här liknar inget annat.

  Varje år får vi in flera tusen ansökningar och konkurrensen är stenhård. Vi söker efter engagerade stjärnor som brinner för gästmötet. De som jobbar hos oss får ett minne för livet och många nya vänner. Vi erbjuder en gedigen utbildning, stora utvecklingsmöjligheter och en värdefull erfarenhet inom service. Hos oss finns anledning att skratta varje dag och det blir många roliga möten med gäster och kollegor.

  Verksamhet varje dag - året runt

  Destination Kolmården består av Kolmårdens Djurpark – Nordens största djurpark och Vildmarkshotellet ett familje- och konferenshotell precis intill Bråvikens strand. I vår breda verksamhet finns en rad olika tjänster alltifrån djurvård, mat och dryck, parkvård och attraktionsvärdskap till tjänster bakom kulisserna inom kundtjänst, administration, lager och logistik.

  Djurparkens säsong börjar redan från påsk, över sommaren till Halloween och Sagojul. Vildmarkshotellet välkomnar under djurparkens öppetdagar flera hundra gäster och under perioden som parken är stängd är verksamheten ofta fokuserad till konferensverksamhet med grupper av varierande storlek med upp till hundratals gäster.

  Utvecklas hos oss

  Hos oss ges du förutsättningar till utveckling genom våra serviceutbildningar och många medarbetare utvecklas ledare genom vårt ledarskapsprogram. För dig som trivs finns också stora möjligheter till längre säsonger och möjlighet att återkomma till oss under flera säsonger.

  Mångfald

  Vi tror på en arbetsplats med många olika typer av medarbetare då detta skapar bättre förutsättningar för oss att ta hand om våra gäster och ge dem ett oförglömligt minne. Vi vill att våra medarbetare som spegla den mångfald som finns bland våra gäster.

  Vi söker därför många olika typer av artister. Alla med ambitionen att leverera en föreställning i världsklass, varje gång. Vi är redo för dig. Är du redo att anta utmaningen? Sök då Sveriges roligaste jobb!

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Kontakta oss gärna!

  Om du behöver komma i kontakt med våra rekryterare är du välkommen att maila till rekrytering@parksandresorts.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Kolmården har tyvärr inte möjlighet att ta emot praktikanter eller prao.

  Se alla lediga tjänster