Äventyrspaketet

  Äventyrspaketet

  Äventyrspaketet

  Unika djurmöten, spännande upplevelser och mat i världsklass. Med Äventyrspaketet får ni se Kolmårdens delfiner och övernatta på Vildmarkshotellet med tillgång till bad, spa och gym. Dessutom ingår en god tvårättersmiddag och möjlighet att boka till massor av spännande aktiviteter så som exklusiva djurmöten och mycket mer.

  Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Tvårätters middag*
  • Delfinvisning (ersätts av Walk Trough på grund av riktlinjer kring folksamlingar)
  • Aktivitetsrum
  • Tillgång till bad, spa och gym**
  • Lekrum och barnbio
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering
  • Behind the scenes-tur i djurparken (OBS endast om du bokar med ankomst torsdag)

  *Notera att restaurangen stänger klockan 20 på grund av rådande restriktioner men att du har möjlighet att beställa både mat och dryck via roomservice efter det.

  **Med äventyrspaketet har du tillgång till bad, spa och gym mellan 07-17 dag 1 och 07-11 dag 2. Djurparken är under denna period stängd.

  Se våra delfiner

  När du bokar Äventyrspaketet ingår möjligheten att se våra delfiner. Notera att vår planerade visning inte kan hållas på grund av riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Visningen ersätts av en Walk Trough i Delfinariet.

  Behind the scenes

  Om du bokar Äventyrspaketet torsdag-fredag får du hänga med på en spännande tur i djurparken och får en nära titt på våra delfiner, elefanter och surikater samt besöka våra savanndjur*. Vår kunniga personal tar emot dig och berättar allt du vill veta om våra fascinerande djur. Rundturen genomförs på ett säkert sätt och varje sällskap får röra sig själva mellan stallarna och sedan ensamma besöka dem i tur och ordning.

  *Vilka djur du får träffa på savannen kan komma att variera beroende på dag.

  Viktig information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Välj till unika och roliga aktiviteter

  Gör din weekend till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka in en exklusiv djurupplevelse eller ett inspirerande träningspass?

  Observera att du måste ha bokat Äventyrspaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

  Boka aktiviteter här

  Om Vildmarkshotellet

  När ni bokar våra boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en bad-, spa och relaxavdelning, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

  Läs mer om Vildmarkshotellet

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.