Äventyrspaketet

  Äventyrspaketet

  Unika djurmöten, spännande upplevelser och mat i världsklass. Med Äventyrspaketet får ni en spännande djurupplevelse och övernattning på Vildmarkshotellet med tillgång till bad, spa och gym. Dessutom ingår en god tvårättersmiddag och möjlighet att boka till massor av spännande aktiviteter så som exklusiva djurmöten och mycket mer.

  Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Tvårättersmiddag*
  • Aktivitetsrum
  • Tillgång till bad, spa och gym**
  • Lekrum och barnbio
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering
  • Behind the scenes-tur i djurparken

  *Notera att restaurangen stänger klockan 20 på grund av rådande restriktioner men att du har möjlighet att beställa både mat och dryck via room service efter det.

  **Med Äventyrspaketet har du möjlighet att boka din tid till bad, spa och gym från klockan 15 dag 1 och till 11 dag 2. Du kan boka en tid (50 minuter) per dag.

  Behind the scenes

  Under behind the scenes får du avresedagen hänga med på en spännande tur i djurparken där du träffar flera av våra djur och har möjlighet att ställa dina frågor till våra kunniga djurvårdare.

  Viktig information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Välj till unika och roliga aktiviteter

  Gör din weekend till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka in en exklusiv djurupplevelse eller ett inspirerande träningspass?

  Observera att du måste ha bokat Äventyrspaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

  Boka aktiviteter här

  Upptäck Kolmårdenpaketet

  Upplev Vildmarkshotellet och Kolmårdens djurpark med populära Kolmårdenpaketet!

  Läs mer

  Om Vildmarkshotellet

  När ni bokar våra boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. På hotellet finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en bad-, spa och relaxavdelning, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

  Läs mer om Vildmarkshotellet