Äventyrspaketet

Delar av djurparken är omsorgsfullt öppet för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Äventyrspaketet

Unika djurmöten, spännande upplevelser och mat i världsklass. Med äventyrspaketet får ni se Kolmårdens delfiner och övernatta på nyrenoverade Vildmarkshotellet med tillgång till bad, spa och gym. Dessutom ingår en god tvårättersmiddag och möjlighet att boka till massor av spännande aktiviteter så som exklusiva djurmöten, mountainbike och mycket mer.

Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Tvårätters middag
  • Delfinföreställning
  • Aktivitetsrum
  • Tillgång till bad, spa och gym*
  • Lekrum och barnbio
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

*Med äventyrspaketet har du tillgång till bad, spa och gym mellan 07-17 dag 1 och 07-11 dag 2. Djurparken är under denna period stängd.

Exklusiv delfinvisning

När du bokar Äventyrspaketet ingår en exklusiv delfinföreställning där du får lära dig mer om det fascinerande djuret.

Fira nyår på Vildmarshotellet!

Nyåret hos oss bjuder på en buffé för de yngsta och 3-rätters nyårsmiddag för de äldre under kvällen. Rätterna är baserade på noga utvalda råvaror med magiska smaker. När tolvslaget närmar sig väntar nyårsfirande på vår magiska terrass med utsikt över Bråviken och Norrköpings inlopp. Dagen efter får ni njuta av sovmorgon och vår underbara frukost.

Välj till unika och roliga aktiviteter

Gör din weekend till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka in en exklusiv djurupplevelse eller ett inspirerande träningspass?

Observera att du måste ha bokat Äventyrspaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

Boka aktiviteter här

Om Vildmarkshotellet

När ni bokar våra boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en bad-, spa och relaxavdelning, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

Läs mer om Vildmarkshotellet

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.