Kolmårdenpaketet

  Parken har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Kolmårdenpaketet

  Kolmårdenpaketet

  Med vårt mest populära boendepaket Kolmårdenpaketet får ni fullmatade dagar av äventyr. Förutom möten med Bamse och hans vänner och häftiga djur från världens alla hörn får ni glida ljudlöst över parken i världsunika linbanan Safari och ta en tur i Wildfire – en av världens bästa berg- och dalbanor i trä! I paketet ingår dessutom övernattning på Vildmarkshotellet med tillgång till bad, spa, gym, lekrum, barnbio och mycket mer.

  När ni anländer till hotellet checkar ni in på ert rum och kan sedan spendera eftermiddagen och kvällen åt att leka i våra pooler, slappna av i spa:et och äta en riktigt god middag i vår restaurang med fantastisk utsikt över vackra Bråviken. Dagen därpå fyller ni på energin med en riktigt god frukost och är sedan redo för en spännande heldag i parken. Som hotellgäst behöver du inte boka tid för inpassering till parken utan du är välkommen när du vill under dag 2.

  Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • 1 dag i Kolmårdens Djurpark på avresedagen
  • Inträde till den helt nya delfinföreställningen HOPE
  • Vår omtyckta frukostbuffé
  • Tillgång till bad, spa, gym
  • Pyssel och tillgång till bio och lekrum
  • Världsunika Safaribanan
  • Fria åk i Europas häftigaste berg- och dalbana Wildfire
  • Fria åk i alla skojiiga attraktioner i Bamses Värld
  • Parkering

  Här kan du läsa vanliga frågor och svar om Vildmarkshotellet och få tips och råd inför ditt besök hos oss.

  Du kan fortfarande besöka oss!

  Är kalendern grå? Då är dessa dagar fullbokade. Oroa dig inte, du kan fortfarande besöka oss! Vi har lediga tält på häftiga Safari Camp där du sover i lyxiga vildmarkstält med savannens djur som närmaste granne. Ett annat alternativ är att förlänga sommaren och istället besöka oss i augusti eller september. Vi ses!

  Välj till unika och roliga aktiviteter

  Gör din vistelse till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka in en exklusiv djurupplevelse och komma riktigt nära våra häftiga djur?

  Observera att du måste ha bokat Kolmårdenpaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

  Läs mer och boka

  Viktig information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge.Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Om Vildmarkshotellet

  När ni bokar våra boendepaket bor ni på Vildmarkshotellet, vackert beläget vid Bråvikens strand. På hotellet finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en bad-, spa och relaxavdelning, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

  Läs mer om Vildmarkshotellet

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.