Safari Camp

  Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni bekvämlighet med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur. I år erbjuder vi dessutom två helt nya glampingtält! I Safari Camp-paketet ingår ett exklusivt lejon- eller björnmöte.

  *Om djurparken är stängd på er ankomstdag ingår givetvis entré till parken dag två.

  Detta paket är inte rekommenderat för de mindre barnen och du behöver ha med dig ett eget fordon för att kunna besöka Safari Camp.

  Årets nyhet - Glampingtält!

  I år har vi två helt NYA glampingtält med egen veranda/uteplats som har en otrolig utsikt över savannen. Glampingtälten är anpassat för fem personer och du bokar detta på samma vis som övriga bokningar.

  I glampingtältet ingår bäddade sängar. Ingen egen kudde eller sovsäck behövs.

  Det här ingår:

  • 1 natt i Safari Camps tältby
  • 2 dagar i Kolmårdens djurpark *
  • Delfinföreställningen HOPE
  • Exklusivt lejon- eller björnmöte *
  • Barbeque-middag vid lägerelden
  • Frukost med utsikt över savannen
  • Tillgång till bad och gym (på avresedagen)
  • Fri parkering

  Kommer snart.

  Övernatta i tält på savannen

  Ni kan antingen bo i våra safaritält med plats till 2 eller 4 personer. Eller varför inte testa vårt nya glampingtält som rymmer upp till fem personer. I glampingtältet ingår bäddade sängar och ingen kudde eller sovsäck behövs. Alla våra tält ligger i anslutning till djuren med magisk utsikt över savannen.

  Magisk middag vid lägerelden

  När kvällssolen sänker sig över tältbyn tänder vi den stora lägerelden och lagar till en härlig BBQ-middag. Kom ihåg att ange kostavvikelser vid bokningstillfället, bokar du online går det bra att kontakta vår bokningsavdelning på 010 708 70 00 med den infon. Middagen serveras cirka 19:30.

  Exklusivt möte med det mäktiga lejonet

  *Exklusivt lejonmöte:

  När du bokar Safari Camp ingår ett spännande möte med det graciösa och maffiga lejonet. Tillsammans med våra kunniga djurvårdare får du komma riktigt nära djuren och lära dig mer om de lever i det vilda.

  Tryggare bokning med avbeställningsskydd

  Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Du kan då, mot uppvisande av läkarintyg, av- eller omboka din vistelse fram till kl. 17:00 dagen innan ankomst om du eller nära anhörig drabbas av sjukdom eller olycksfall.

  Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 345 kr per tält. Av- och ombokning för er vistelse kan alltid göras kostnadsfritt fram till 7 dagar innan ankomst. Vid avbokning närmare än 7 dagar innan ankomst återbetalas hela beloppet exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet.