Safari Camp

Delar av djurparken är omsorgsfullt öppet för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Safari Camp öppnar igen nästa år

Safari Camp är stängt för i år. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka 2021!

Safari Camp

Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni lyx med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur. I Safari Camp-paketet ingår en spännande djurupplevelse där du får följa med till lejonen och lära dig mer om det häftiga djuret.

Det här ingår

  • 1 natt i Safari Camps tältby
  • Entré till Kolmårdens djurpark
  • Lejonmöte
  • Frukost och barbeque-middag vid lägerelden
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Fri parkering

Exklusivt möte med det mäktiga lejonet

När du bokar Safari Camp ingår ett spännande möte med det graciösa och maffiga lejonet. Tillsammans med våra kunniga djurvårdare får du följa med till lejonen och lära dig mer om de majestätiska djuren.

*Vi reserverar oss för förändringar i våra djurvisningar med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser

Magisk middag vid lägerelden

När kvällssolen sänker sig över tältbyn tänder vi den stora lägerelden och lagar till en härlig BBQ-middag. Kom ihåg att ange kostavvikelser vid bokningstillfället, bokar du online går det bra att kontakta vår bokningsavdelning på 010 708 70 00 med den infon. Middagen serveras cirka 19:30.

Ni övernattar i unik miljö i tält inredda med två sängar med bäddmadrasser, element, sängbord och sänglampa. Ni behöver ta med egen kudde och sovsäck. Det finns eluttag i alla tält. Frukosten äts med härlig utsikt över savannen och alla djur.

Entré till Nordens största djurpark

I paketet ingår två dagars entré till de magiska äventyren i Kolmårdens Djurpark. Entrén gäller de dagar parken är öppen för allmänheten, men anländer du exempelvis på en fredag i höst när parken inte är öppen får du istället vänta till lördagen med att besöka resten av vår fantastiska park!

Boendepaket

Äventyret väntar! Vi har boendepaket för såväl familjesemestern som parhelgen, och allt ett stenkast från vildmarken och djurparken.

Läs mer

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.