Safari Camp

Med anledning av den rådande situationen med coronaviruset har vi skjutit upp vårt premiärdatum. Läs mer här.

Safari Camp

Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni lyx med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur. I Safari Camp-paketet ingår en av våra häftigaste djurupplevelser där ni kommer så nära lejonen att ni i princip kan känna deras andedräkt.

Det här ingår

  • 1 natt i Safari Camps tältby
  • Entrébiljetter till parken
  • Exklusivt lejonmöte
  • Frukost och barbeque-middag vid lägerelden
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Fri parkering

En unik och oförglömlig upplevelse

Ni får följa med in i det innersta gömslet av lejonens hägn och stå öga mot öga med savannens konung samtidigt som en djurvårdare berättar allt ni vill veta om djuren och hur de lever.

I tältbyn spenderas en minst sagt magisk kväll i afrikansk anda med grillning vid lägerelden. Ni övernattar i unik miljö i tält inredda med två sängar med bäddmadrasser, element, sängbord, sänglampa och tillgång till alla bekvämligheter ni behöver. Frukosten äts med härlig utsikt över savannen och alla djur.

Exklusivt lejonmöte!

När du bokar Safari Camp ingår ett exklusivt och närgånget möte med graciösa och maffiga lejon. Med hjälp av en kunnig djurvårdare får ni lära er mer om kattdjurets förundransvärda egenskaper.

Observera att de flesta tält består av två bäddar. Är ni fler än två personer behöver ni därför anpassa sökningen genom att välja till fler rum (=tält) för er bokning.

Boendepaket

Äventyret väntar! Vi har boendepaket för såväl familjesemestern som parhelgen, och allt ett stenkast från vildmarken och djurparken.

Läs mer