Safari Camp

  Parken har öppet omsorgsfullt för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

  Safari Camp

  Safari Camp

  Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni bekvämlighet med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur. I Safari Camp-paketet ingår en spännande djurupplevelse där du får följa med till lejonen och lära dig mer om det häftiga djuret.

  Det här ingår:

  • 1 natt i Safari Camps tältby
  • Entré till Kolmårdens djurpark
  • Inträde till den helt nya delfinföreställningen HOPE
  • Exklusivt lejon- eller björnmöte*
  • Barbeque-middag vid lägerelden
  • Frukost med utsikt över savannen
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Fri parkering

  *För dig som ankommer på en torsdag under perioden 1 juli - 14 augusti ersätts lejonmötet med ett exklusivt möte med våra häftiga björnar.

  Här kan du läsa vanliga frågor och svar om Vildmarkshotellet och få tips och råd inför ditt besök hos oss.

  Entré till Nordens största djurpark

  I paketet ingår 2 dagars entré till de magiska äventyren i Kolmårdens Djurpark. Entrén gäller bara de dagar parken är öppen för allmänheten, så anländer du på en fredag under vår och höst när parken inte är öppen får du vänta till lördagen med att besöka resten av vår fantastiska park! Parkens öppettider hittar du här.

  Exklusivt möte med det mäktiga lejonet

  När du bokar Safari Camp ingår ett spännande möte med det graciösa och maffiga lejonet. Tillsammans med våra kunniga djurvårdare får du följa med till lejonen och lära dig mer om de majestätiska djuren.

  För dig som ankommer på en torsdag under perioden 1 juli - 14 augusti ersätts lejonmötet med ett exklusivt möte med våra häftiga björnar.

  Magisk middag vid lägerelden

  När kvällssolen sänker sig över tältbyn tänder vi den stora lägerelden och lagar till en härlig BBQ-middag. Kom ihåg att ange kostavvikelser vid bokningstillfället, bokar du online går det bra att kontakta vår bokningsavdelning på 010 708 70 00 med den infon. Middagen serveras cirka 19:30.

  Övernatta i tält på savannen

  Ni övernattar i unik miljö i tält inredda med två sängar med bäddmadrasser, element, sängbord och sänglampa. Ni behöver ta med egen kudde och sovsäck. Det finns eluttag i alla tält. Frukosten äts med härlig utsikt över savannen och alla djur.

  Viktig information gällande coronaviruset

  Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.