Safari Camp

  Safari Camp

  Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni bekvämlighet med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur. I Safari Camp-paketet ingår en spännande djurupplevelse där du får följa med till lejonen och lära dig mer om det häftiga djuret.

  Detta paket är inte rekommenderat för de mindre barnen och du behöver ha med dig ett eget fordon för att kunna besöka Safari Camp.

  Det här ingår:

  • 1 natt i Safari Camps tältby
  • Entré till Kolmårdens djurpark
  • Inträde till delfinföreställningen HOPE
  • Exklusivt lejon- eller björnmöte
  • Barbeque-middag vid lägerelden
  • Frukost med utsikt över savannen
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Fri parkering

  Entré till Nordens största djurpark

  I paketet ingår 2 dagars entré till de magiska äventyren i Kolmårdens Djurpark. Entrén gäller bara de dagar parken är öppen för allmänheten, så anländer du på en fredag under vår och höst när parken inte är öppen får du vänta till lördagen med att besöka resten av vår fantastiska park! Parkens öppettider hittar du här.

  Exklusivt möte med det mäktiga lejonet

  När du bokar Safari Camp ingår ett spännande möte med det graciösa och maffiga lejonet. Tillsammans med våra kunniga djurvårdare får du följa med till lejonen och lära dig mer om de majestätiska djuren. För dig som ankommer på en torsdag under perioden 20 juni - 21 augusti ersätts lejonmötet med ett exklusivt möte med våra häftiga björnar.

  Magisk middag vid lägerelden

  När kvällssolen sänker sig över tältbyn tänder vi den stora lägerelden och lagar till en härlig BBQ-middag. Kom ihåg att ange kostavvikelser vid bokningstillfället, bokar du online går det bra att kontakta vår bokningsavdelning på 010 708 70 00 med den infon. Middagen serveras cirka 19:30.

  Övernatta i tält på savannen

  Ni övernattar i unik miljö i tält inredda med två sängar med bäddmadrasser, element och sänglampa. Ni behöver ta med egen kudde och sovsäck. En eventuell tredje person i tältet behöver ta med sig egen luftmadrass eller eget liggunderlag. OBS! att vi har endast ett begränsat antal tält där det är möjligt att övernatta 3 personer. Det finns eluttag i alla tält. Frukosten äts med härlig utsikt över savannen och alla djur.

  Är ni fler än 3 personer behöver du dela upp din sökning och boka flera tält.

  Tryggare bokning med avbeställningsskydd

  Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Då kan du av- eller omboka din vistelse med läkarintyg fram till kl. 17:00 dagen innan vid sjukdom eller olycksfall.

  Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 295 kr per tält. Fri av- eller ombokning fram till 21 dagar innan ankomst ingår alltid.