Boende för besökande skolklasser

  Vandrarhemmet är uppdelat i tre byggnader belägna intill djurparken. En del är i samma byggnad som vår Forsknings- och utbildningsavdelning, FoU. Här bor gymnasieklasser under våra flerdagarsutbildningsprogram. Varglyan och Tussebo erbjuder vi till alla grundskoleklasser.

  FoU-huset (För besökande gymnasieklasser)

  I FoU-huset finns åtta övernattningsrum som håller enkel vandrarhemstandard. Totalt finns här 34 sängplatser. Täcke och kudde finns men örngott, underlakan och påslakan eller sovsäck medtages. Innan utcheckning 9:30 ska boendet vara städat. Köket är välutrustat med bland annat kyl och frys, spisar, mikro och diskmaskin. Allrummet har en TV-hörna och plats att duka för minst 40 personer. Totalt finns sju toaletter varav två med dusch samt ytterligare ett duschrum som är anpassat för rörelsehindrade.
  Pris: 155 kr/person.

  Varglyan (För besökande grundskoleklasser)

  Varglyan innehåller tre sovrum med totalt 16 sovplatser, samt ett litet allrum, pentry och badrum. I sovrummen Laika och Pentti finns sex sängplatser och i sovrummet Ayla finns fyra sängplatser. Pentryt tillhandhåller spis, kyl, frys och grundläggande köksutrustning. I badrummet finns två handfat, tre toaletter och en dusch.
  Pris: 155 kr/person.

  Tussebo (För besökande grundskoleklasser)

  Tussebo är uppdelat på fyra rum med fyra sovplatser i varje, med egen utgång vid varje rum. Toalett, dusch och handfat finns vid Varglyans gavel.
  Pris: 155 kr/person.