Boende för utbildningsprogram

  Boende för besökande skolklasser

  Vandrarhemmet är beläget intill djurparken i samma byggnad som vår Forsknings- och utbildningsavdelning, FoU, håller till. Här bor gymnasieklasser under våra flerdagarsutbildningsprogram. Varglyan, Ulvagården och Tussebo erbjuder vi till alla grundskoleklasser.

  FoU-huset (För besökande gymnasieklasser)

  I FoU-huset finns åtta övernattningsrum som håller enkel vandrarhemstandard. Totalt finns här 34 sängplatser. Täcke och kudde finns men örngott, underlakan och påslakan eller sovsäck medtages. Innan utcheckning 9:30 ska boendet vara städat. Köket är välutrustat med bland annat kyl och frys, spisar, mikro och diskmaskin. Allrummet har en TV-hörna och plats att duka för minst 40 personer. Totalt finns sju toaletter varav två med dusch samt ytterligare ett duschrum som är anpassat för rörelsehindrade.

  Varglyan (För besökande grundskoleklasser)

  Varglyan innehåller tre sovrum med totalt 16 sovplatser, samt ett litet allrum, pentry och badrum. I sovrummen Laika och Pentti finns sex sängplatser och i sovrummet Ayla finns fyra sängplatser. Pentryt tillhandhåller spis, kyl, frys och grundläggande köksutrustning. I badrummet finns två handfat, tre toaletter och en dusch.

  Ulvagården (För besökande grundskoleklasser)

  Ulvagården används primärt som boende för skolklasser. Huset har två plan med totalt 34 sängplatser, varav 22 av platserna finns på övervåningen uppdelat på fem rum. Bottenvåningen är uppdelad på två rum med egen utgång och sex sovplatser i varje. Här ligger också ett kök med bord och stolar, spis, kyl, frys och grundläggande köksutrustning.

  Tussebo (För besökande grundskoleklasser)

  Tussebo är uppdelat på fyra rum med fyra sovplatser i varje, med egen utgång vid varje rum. Toalett, dusch och handfat finns vid Varglyans gavel.

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.