Beställ mat online

Delar av djurparken är omsorgsfullt öppet för ett begränsat antal gäster Läs mer här.

Nyhet: Beställ mat online

Vi har haft lite problem med beställningar i appen men det finns en uppdatering som löser problemet. Om du inte får uppdateringen automatiskt kan du installera om appen på din telefon.

Nu kan du beställa din mat enkelt och smidigt online och skippa matköerna! Håll koll på din beställning online och hämta ut den på rätt restaurang när den är färdig.

Beställ mat online

Farmors Kök

På Farmors kök, i Bamses Värld, serveras köttbullar med potatismos och ekologiska pannkakor gjorda på Farmors egna recept. Vägbeskrivning till Farmors Kök hittar du här.

Beställ online

Reef Burgers

Reef Burgers är en av våra mest populära restauranger med sina saftiga hamburgare, krispiga chicken nuggets och frasiga pommes. Här kan du dessutom få massvis med gröna alternativ. Vägbeskrivning till Reef Burgers hittar du här.

Beställ online

Mexican Corner Kulmården (lekplatsen)

På Mexican Corner Kulmården serveras olika Nacho-menyer med kalla drycker. Vägbeskrivning till Mexican Corner hittar du här.

Beställ online

Stingray

På Stingray serveras riktigt god kebab med pommes. Du kan också välja att få Oumph! istället för vårt svenska kebabkött.

Beställ online

Fish 'n' Chips

Namnet säger allt! En av våra favoriter som serverar en klassisk fish 'n' chips – alltid lika gott efter en fullspäckad dag i djurparken.

Beställ online

Nyhet: Boka bord på restaurang Hyllan

På nya restaurang Hyllan serveras streetfood-inspirerad buffé vid bergets kant ner mot havet med härlig utsikt. Se till att boka bord för att säkra din plats.

Boka bord

Hitta fler matställen

På Kolmården finns mat och dryck för alla smaker, med inspiration från världens alla hörn. Ät länge eller snabbt, grönt eller grillat, sött eller salt!

Läs mer

Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.