Beställ mat online

  Nyhet: Beställ mat online

  Vi har haft lite problem med beställningar i appen men det finns en uppdatering som löser problemet. Om du inte får uppdateringen automatiskt kan du installera om appen på din telefon.

  Nu kan du beställa din mat enkelt och smidigt online och skippa matköerna! Håll koll på din beställning online och hämta ut den på rätt restaurang när den är färdig.

  Beställ mat online

  Farmors Kök

  På Farmors kök, i Bamses Värld, serveras köttbullar med potatismos och ekologiska pannkakor gjorda på Farmors egna recept. Vägbeskrivning till Farmors Kök hittar du här.

  Beställ online

  Reef Burgers

  Reef Burgers är en av våra mest populära restauranger med sina saftiga hamburgare, krispiga chicken nuggets och frasiga pommes. Här kan du dessutom få massvis med gröna alternativ. Vägbeskrivning till Reef Burgers hittar du här.

  Beställ online

  Stingray

  På Stingray serveras riktigt god kebab med pommes. Du kan också välja att få Oumph! istället för vårt svenska kebabkött.

  Beställ online

  Fish 'n' Chips

  Namnet säger allt! En av våra favoriter som serverar en klassisk fish 'n' chips – alltid lika gott efter en fullspäckad dag i djurparken.

  Beställ online

  Nahm-Nahm (Tiger World)

  På Restaurang Nham-Nham hittar du goda, hemlagade asiatiska rätter och ekologiska pannkakor till barnen.

  Beställ online

  Köp fika online - hämta i park!

  Nu kan du köpa varma drycker och läckra kanelbullar online och hämta ut din beställning vid flertalet av våra matenheter.

  Beställ online

  Nyhet: Boka bord på restaurang Hyllan

  På nya restaurang Hyllan serveras streetfood-inspirerad buffé vid bergets kant ner mot havet med härlig utsikt. Se till att boka bord för att säkra din plats.

  Boka bord

  Hitta fler matställen

  På Kolmården finns mat och dryck för alla smaker, med inspiration från världens alla hörn. Ät länge eller snabbt, grönt eller grillat, sött eller salt!

  Läs mer

  Vi använder cookies för att kunna förbättra din upplevelse på vår webbsida. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.