Våra butiker

  På Kolmården finns massvis av butiker där du kan köpa allt från snygga kläder och mysiga gosedjur till godis.

  Entrébutiken

  Vår största butik, som du hittar precis innanför huvudentrén, har hämtat inspiration från parkens vilda djur och Kolmårdenskogens natur- och djurliv. I Entrébutiken finns ett brett sortiment av mjukdjur, leksaker, accessoarer, souvenirer, böcker, spel, dryck och ännu mer. Vi har dessutom vår helt egna klädkollektion med inspiration från Kolmårdens djur.

  Hitta till butiken.

  Brummelisas leksaksaffär & Katta-Los godisbutik

  Våra två unika Bamsebutiker delar lokal på bästa läget mitt i Bamses Värld. I Brummelisas leksaksaffär finns ett brett utbud av Bamseprylar som mjukdjur, leksaker, böcker, spel, serviser och kläder.

  I Katta-los godisbutik kan man köpa lösgodis i våra fina honugsburkar och dessutom finns mängder av godisklubbor i alla olika färger, former och smaker att välja bland.

  Hitta till butiken.

  Chop-Chop

  Chop Chop ligger precis innanför entrén till Tiger World och butiken har hämtat inspiration från de mäktiga tigrarna samt de andra asiatiska djuren och rovfåglarna i närheten.

  Här finns mjukdjur i form av tigrar, snöleoparder, röd pandor och olika rovfåglar. Dessutom finns det leksaker, souvenirer, accessoarer och vår alldeles egna klädkollektion.

  Sea Side Store

  Sea Side Store hittar du vid Delfinarium inne i Marine World. Här har vi hämtat inspiration från det marina djurlivet och den Miami-inspirerade omgivningen i området. Köp mjukdjur i form av delfiner, sälar, havsköldspaddor, sjölejon och hajar eller spana in våra leksaker, böcker, souvenirer och accessoarer i marint tema. Vi har också en egen klädkollektion.

  Hitta till butiken.

  Lianen

  Lianen hittar du mitt i Apans område och inspirationen är hämtad från närmaste omgivningen med djur från djungeln och savannen. Här finns massor av olika mjukdjur som apor, giraffer, zebror, elefanter, noshörningar, lejon och surikater. Dessutom kan du köpa leksaker, accessoarer och souvenirer.

  Wildfire Store

  Den här butiken ligger vid utgången av åkattraktionen Wildfire. Här du köpa åkfoton eller Wildfire-merchandise för att föreviga åket i Wildfire.

  Hitta till butiken.

  Spel och chokladhjul

  Krösus chokladhjul

  Detta chokladhjul ligger vägg i väg med Brummelisas leksaksaffär. Här är det mycket populärt att försöka vinna en kartong med Kexchoklad eller Plopp att få med sig hem.

  Chokladhjul i Marine World

  Längst in i Marine World hittar du chokladhjulet. Här är det full aktivitet med gäster som vill vinna Marabou mjölkchoklad eller Daim i chokladhjulet.

  Dra i snöret

  Vägg i vägg med chokladhjulet i Marine World hittar du spelet för dig som vill vara säker på vinst. Här är det vinst varje gång som gäller och vinsterna är fina gosedjur i marint tema.

  Burktorn och Godishjul

  Vid området Hopphagen kan du testa din skicklighet i att få ner så många burkar som möjligt av Burktornet med chans att vinna fina mjukdjur. Eller varför inte testa din tur genom att spela på Godishjulet med hela tre olika godisvinster att välja bland!

  Äventyret väntar 🐘

  Det här ingår i din entrébiljett:

  • Entré din valda dag till djurparken och Bamses Värld under Sagojul 🎅

  • En magisk upplevelse i en vintervärld fylld med juläventyr! ⛄

  • Delfinvisningen "En dag på delfinariet"🐬

  Köp dina biljetter här